Vreme čitanja: oko 4 min.

"Žena bez časti, morala i obraza!" Muškarci iz Zadruge se obrušili na Anu Ćurčić zbog veze sa Acom Bulićem

Vreme čitanja: oko 4 min.

Bacili drvlje i kamenje po njoj

  • 1
Ana Ćurčić, Ivan Marinković, Miljan Vračević i Mikica Bojanić Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Kobra

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, sinoć je u emisiji "Narod pita" priznala da je obnovila vezu sa Acom Bulićem, koji je tokom boravka u rijalitiju i nakon toga, bio njena velika podrška.

- Od '97 nismo bili zajedno, cela ova situacija nas je zbližila. On mi najviše pomaže oko svega, konačno sam pronašla svoju sreću - rekla je Ana, a potom na Instagramu objavila fotografiju kako se ljube.

Ova vest iznenadila je mnoge, pa su se brojni bivši zadrugari oglasili na tu temu.

- Nisam gledao celu emisiju, ali sam video šta se dešava. Nisam u šoku, to znači da je neko od njih dvoje to krio. Ispada da je Ana to sve vreme krila, zato što je Aca, dok je ona bila unutra, pričao da su se viđali. Ako su ozvaničili, ja im želim sve najbolje... Samo, sada ispada da je Ana sve ono isto za šta je optuživala Anđelu, ispada, kako sada stvari stoje, da su već duže vreme bili u vezi - priča Ivan Marinković za Pink.rs i dodaje:

- Ne znam kako će sada da se opravda, kako je to sada fer prema toj Acinoj ženi?! Ne znam u kakvim je odnosima on bio, ali bez obzira, Ana je sad tu bitna, kako je mogla da izađe toj ženi na oči, to je poenta priče. Optuživala je Anđelu za iste stvari... Sve u svemu, ništa manje od nje nisam očekivao, smeće ostaje smeće - zaključio je Marinković.

Ivan Marinković Ivan Marinković / Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ni Miljan Vračević nije imao lepe reči za nju.

- Vrlo dobro pamtim, prvi najveći haos bio je kada je Zvezdanu Ana rekla da joj je Aca Bulic u životu, da stoji iza nje i čuva joj leđa. Ponavljam, ne opravdavam ništa što je Zvezdan radio Ani, ni napolju ni unutra, ali Ana je dokazala iz kojih razloga su njene najbolje drugarice u "Zadruzi" bile Maja Marinković i Slađa Lazić, sličnom se sličan raduje! Njima bi se sve moglo oprostiti, shodno njihovim godinama i tome da nisu majke, ali njoj ne - priča Miljan Vračević za Pink.rs i nastavlja:

- Krajnje neprilično ponašanje za ženu njenih godina, ostavljenu pre 6 meseci. Radi indetičnu stvar samo da bi skrenula pažnju na sebe. Ne zanimaju me njihovi odnosi, ali ovo je bruka i sramota žene od skoro 50 godina, majke dvoje odraslih ljudi... Rekla je da joj je nakon "Zadruge" prioritet da reši krov nad glavom, a sada već vidimo da ima druge prioritete, nisu joj prioritet ni deca. Stavlja sebe i svoje odnose ispred svega. Kako to njena deca komentarišu mogu samo da zamislim. Ona želi da bude medijski ispraćena, ne verujem da je toliko zaljubljena, već hoće da ima moćnog muškarca kraj sebe. Busala se da je velika prijateljica od Acine supruge, to je teže i gore od svega što je urađeno, ovo je kao kad je Maja uradila Aleksandri Subotić ono, glupo je što je pominjem, samo poredim... Samo što ovo ima još veću težinu! Katastrofa! Sve što je Zvezdan uradio i rekao, sada nam daje za pravo da verujemo da je i svog prvog muža varala sa njim. Žena bez časti, morala, obraza... Prodala kumu, drugaricu, izdala ženu koja je dala svog muža da je čuva i ukazala joj poverenje, zabila joj koplje u leđa... Neka sebe vidi ko je i šta je, pa neka tek onda komentariše druge - zaključio je Vračević.

Miljan Vračević Miljan Vračević / Foto: Kobra

Posle Ivana Marinkovića i Miljana Vračevića, oglasio se i Mikica Bojanić.

- Šta reći što se tiče Ane Ćurčić, o njoj kao osobi, a tek o priznanju da je u vezi s Acom Bulićem?! Uopšte me to nije iznenadilo, koliko se sećam odmah čim je ušla u rijaliti, posle nekoliko dana, zapretila je Zvezdanu, rekla da postoji neko ko je iza nje, ko će da je štiti... Ovo me nije iznenadilo, ali mi ujedno ništa nije ni jasno. Žena je takva misterija! Najperfidnija, najpodmuklija, najpokvarenija osoba koju sam video u istoriji rijalitija. Toliko je kontradiktorna! Ali, ispunila je svoj cilj, znam koliko voli kamere... Nije ušla zbog Zvezdana, niti da spasi taj brak, kakav god da je bio, već da ga ukanali i da mu se osveti - priča Mikica i dodaje:

- Zapamtio sam, neko od gledalaca je pitao Anu kako na njenu bliskost sa Bulićem gleda njegova žena, na šta su ona i Zorica rekle: "Taman posla, ona je tako kul žena, ona sve prihvata", ovo nigde nema, u istoriji rijalitija! Pljuvala je i Zoricu, pa joj se posle priklonila i sve sa njom radila.

Zvezdan Slavnić Mikica Bojanić i Zvezdan Slavnić / Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Kako ističe Bojanić, jedna stvar mu posebno "bode oči".

- Najodvratnije mi je to što je izmanipulisala ženama koje su bile žrtve nasilja i stalno se poziva na njih, a ona nijednu prijavu nije podnela niti bilo šta uradila za tih trinaest godina... A sada se poziva na to i samo udara na to, a htela je, pritom, da vrati Zvezdana. Kada je trebalo, tada nije nikog prijavljivala, već je ćutala, a sada priča o tome, što se dešavalo pre XY godina, sada kada je ušla u "Zadrugu" i ima pažnju medija. To mi je odvratno - zaključuje Mikica za "Pink.rs".

(Telegraf.rs)

Video: "Zvezdana ne želim da vidim, imam svašta da kažem": Majka Ane Ćurčić prvi put progovorila u javnosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    4. jul 2023 | 17:24

    Jaki mi oni muškarci gledali smo ih ljige nula karakter da ne spomenemo bolje da ćute Mikaca nas je razočarao ???? .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA