Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Ćurčić besna kao ris nakon oglašavanja Milene Kačavende: "Nisi govorila istinu!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve je iznenadila vest da su Ana i Aca obnovili romansu, a naročito Milenu

  • 5
Ana Ćurčić, Milena Kačavenda Foto: Kobra

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić i Milena Kačavenda definitivno su stavile tačku na svoje prijateljstvo i "kumstvo".

Naime, tome u prilog govori i činjenica da se Milena Kačavenda oglasila za domaće medije nakon pomirenja Ane i Bulića, ali lepe reči nije imala.

Ana se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je optužila nekadašnju prijateljicu da je iznosila laži, makar kada je u pitanju ljubavni život Ace Bulića.

Ćurčićeva je, na Milenino da je ispala budala, rekla da jeste, jer nije govorila istinu.

- Da, jer nisi govorila istinu. Aca se davnih godina razveo sa ženom, a devojka je svaka od danas do sutra. Samo je Anči večna - bila je kratka i jasna Ana na pomenutoj mreži.

Podsetimo, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, sinoć je u emisiji "Narod pita" priznala da je obnovila vezu sa Acom Bulićem, koji je tokom boravka u rijalitiju i nakon toga, bio njena velika podrška.

Ova vest iznenadila je mnoge, a posebno njenu kumu, Milenu Kačavendu.

- Iako su se ograđivali od kume nakon Aninog izlaska, nadimak kuma je ipak imao svrhu, kuma spajalica "i okolo salata". Na stotine ljudi mi je čestitalo na Instagramu kumstvo, iako sam ja kuma nacionale, a ne lokale, i kumovati neću. Nisam sanjala... Ako su u vezi bili pre obelodanjivanja, svakako sada mi je jasno zašto su se distancirali od mene, jer se ja sa ovim ne bih složila - istakla je Milena Kačavenda, koja smatra da se Ana ovim samo "zakopala".

- Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim, smatram da se ovim zakopala do kraja, apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do juče hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u "kuma budala "par ekselans". S obzirom na to da je Ana izjavila da ja ulazim u "Zadrugu elita", valjda ona zna bolje od mene, mislim da je mlaka njihova španska sapunjara za ulazak, gledaocima je sve jasno kao dan. Želim im svu sreću - poručila je Anina kuma za "Pink.rs".

Inače, Ćurčićeva je priznala da je obnovila romansu sa bivšim, ali nije želela preterano da detaljiše o tome, već je samo rekla:

- Od '97 nismo bili zajedno, cela ova situacija nas je zbližila. On mi najviše pomaže oko svega, konačno sam pronašla svoju sreću - rekla je Ana Ćurčić, a potom na Instagramu objavila fotografiju kako se ljube.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Bulic ljubi Anu u ruku nakon sto je stigla u studio: Sve vreme je bio uz nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    4. jul 2023 | 18:45

    Ti pa govoris istinu.!!! Mala je rec manipulatorka... pokvarena zena!!!

  • Skids

    4. jul 2023 | 19:14

    Notorni lažov i manipulator samo te pare zanimaju neće Aca da se usreći sa tobom

  • Rade

    4. jul 2023 | 18:40

    Videt cemo koliko ce ta romansa trajati😆😆😆Bezuslovno uzivaj vecna Anci😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA