Vreme čitanja: oko 2 min.

Detalj koji je svima promakao sa finala Zadruge odao je Bulićeve planove prema Ani: Pogledajte pažljivo snimak

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana je sinoć obelodanila da je u vezi sa Acom Bulićem

  • 0

Drugoplasirana Ana Ćurčić, sinoć je u emisiji "Narod pita" obelodanila javno da je u vezi sa Acom Bulićem.

Većina je bila šokirana, ali su mnogi zaboravili detalj sa finala Zadruge 6, koji je naš reporter zabeležio.

Spektakularno superfinale Zadruge 6 održano je početkom juna, a kao podrška drugoplasiranoj Ani Ćurčić, našli su se sin Luka, Aca Bulić, majka i kumaMilena Kačavenda, a tu je bio i Aca Bulić.

Ćurčićeva je kao drugoplasirana, zajedno sa Aleksandrom Nikolić, poslednja napustila imanje, a porodici je pohitala u zagrljaj nakon dolaska u studio.

Ana je sedela i ćaskala sa svojom porodicom, a u jednom trenutku je, zamoljena od strane okupljenih reportera da ustanu ona i Aca, to i učinila.

Ćurčićeva se približila Buliću, uhvatila ga je za ruku, a onda ju je Aca poljubio u ruku dok su pozirali nasmejani, što je već tada nagoveštavalo da tu nisu čista posla.

Ana je tada oštro demantovala bilo kakvu vezu sa Acom, ali eto, čuda se dešavaju i sada uživaju u ljubavi.

Podsetimo, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, sinoć je u emisiji "Narod pita" priznala da je obnovila vezu sa Acom Bulićem, koji je tokom boravka u rijalitiju i nakon toga, bio njena velika podrška.

Ova vest iznenadila je mnoge, a posebno njenu kumu, Milenu Kačavendu.

- Iako su se ograđivali od kume nakon Aninog izlaska, nadimak kuma je ipak imao svrhu, kuma spajalica "i okolo salata". Na stotine ljudi mi je čestitalo na Instagramu kumstvo, iako sam ja kuma nacionale, a ne lokale, i kumovati neću. Nisam sanjala... Ako su u vezi bili pre obelodanjivanja, svakako sada mi je jasno zašto su se distancirali od mene, jer se ja sa ovim ne bih složila - istakla je Milena Kačavenda, koja smatra da se Ana ovim samo "zakopala".

- Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim, smatram da se ovim zakopala do kraja, apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do juče hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u "kuma budala "par ekselans". S obzirom na to da je Ana izjavila da ja ulazim u "Zadrugu elita", valjda ona zna bolje od mene, mislim da je mlaka njihova španska sapunjara za ulazak, gledaocima je sve jasno kao dan. Želim im svu sreću - poručila je Anina kuma za "Pink.rs".

Inače, Ćurčićeva je priznala da je obnovila romansu sa bivšim, ali nije želela preterano da detaljiše o tome, već je samo rekla:

- Od '97 nismo bili zajedno, cela ova situacija nas je zbližila. On mi najviše pomaže oko svega, konačno sam pronašla svoju sreću - rekla je Ana Ćurčić, a potom na Instagramu objavila fotografiju kako se ljube.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Curcic grli majku i jeca: Emotivan momenat na finalnoj večeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA