Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija Šerifović čekala završetak ZG, pa iznela javno svoje mišljenje o takmičenju: Ne želi više da ćuti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija je otkrila i da joj Slavica Angelova, inače pobednica, nije bila favorit

  • 2
Zvezde granda finale Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pop pevačica Marija Šerifović prvi put se oglasila nakon finala ZG i javno iznela svoje mišljenje o organizaciji, takmičarima, a i glasanju.

Naime, poznato je da Marija snima i svoje vlogove, a u jednom takvom je otkrila brojne stvari na konto pomenutog takmičenja.

- Nisam ništa komentarisala nakon što su se završile "Zvezde Granda" jer sam bila jako umorna. Bila sam srećna što smo došli do kraja, bez obzira na rezultat. Pošteno da kažem, po nekom mom ukusu i poznavanju posla, za mene je pravo otkrovenje Ksenija Tanu i Martina – rekla je Marija na samom početku i otkrila sve o favoritima iz drugih timova.

- Što se tiče ostalih timova, super mi je Petar i Dženan - rekla je ona, a potom se dotakla i pobednice, Slavice Angelove.

- Mnogi negoduju rezultat, a posebno mi se ne dopada ono što pišete o pobednici. Uvek i zauvek pozdravljam odluku naroda, a počela sam i intezivno da razmišljam i donela zaključak da se na kraju krajeva ne glasa za najboljeg u finalu - istakla je ona.

Marija je, između ostalog, istakla i da sistem glasanja mora da se menja.

- Pitanje je koliko je fer to što, kada u jednom takmičenju dođemo do finala i kada se precizno vidi razlika, u jednom trenutku prestaje da bude muzičko takmičenje i dođe do nadmetanja država i njihovih predstavnika - rekla je ona, pa zaključila:

- To je neka tema o kojoj možemo da diskutujemo. Ne znam da li je to u redu ili nije. Mislim da je nakon mnogo, mnogo godina, vreme da se u tom sistemu nešto promeni i da se nađe način kako se zaista bira "Zvezda Granda" - rekla je ona u svom vlogu.

Podsetimo, Saša Popović dodelio je nedavno ključeve automobila Fiat TIPO Slavici Angelovoj, pobednici Zvezda Granda za sezonu 2022/23.

Kreativni direktor Grand produkcije ključeve je dao u sklopu kompleksa koji sa partnerom zida na Bežanijskoj kosi, na kojoj i živi.

- Ih, kad se pojaviš u Strumici sa ovim kolima, pa svi znaju da si ga osvojila pobedom u Zvezdama Granda! - rekao je Popović, nakon što je devojka potvrdila da ima vozačku dozvolu.

- Ovo ti je da lakše stižeš kad budeš imala obaveze prema Grandu - kazao je Đorđe David.

- Ponosan sam jer je pošteno pobedila, zasluženo je ovde i dobija ovaj lepi auto - kazao je Saša.

Slavica dolazi iz Severne Makedonije, iz Strumice, studira medicinu, a u finalnoj noći osvojila je 88.367 glasova. Bila je u timu Đorđa Davida.

- I meni kao i svakom drugom potreban je i rad i trud kako bih postigla ono što želim. Jednostavno, potrebno je raditi. Generalno, pesme kada pevam slušam šta moje srce govori i kako se osećam tako ih i iznesem odnosno otpevam. Mislim da svako treba da bude originalan i da pokaže to što ima u sebi, jer svi smo mi različiti. Privatno slušam sve i folk, i rok, i džez i bluz. Podjednako sve obožavam - rekla je jednom prilikom Slavica za Grand.

Slavica je muzičku karijeru započela u muzičkom takmičenju "Neki novi klinci".

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović o finalu Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дарија

    5. jul 2023 | 07:05

    Док је све било на нивоу Србије, било је и шансе да се заиста бира ЗВЕЗДА, бећ одавно је то само прегласавање на нивоу држава и народа, зато и нема истинске звезде!Али без гласања народа нема новца, у томе је квака!!

  • Bole

    5. jul 2023 | 00:11

    ZVEZDE GRANDA JE SMOR VELIKI !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA