Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkriveno ko je bivša Ace Bulića: Anđelu prati mali broj ljudi, a jedna stvar je posebno interesantna

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđela na društvenoj mreži Instagram nije aktivna, a prati je jako mali broj ljudi

  • 0
Aca Bulić Ana Ćurčić Anđela Foto: Kobra, Instagram/borisobreski

Vest da je Aca Bulić ostavio svoju devojku i uplovio u vezu sa Anom Ćurčić, odjeknula je u javnosti, a sada je otkriveno i ko je ona.

Naime, u pitanju je izvesna Anđela, Aca je sa njom bio u vezi sedam godina, a navodno su planirali i venčanje, prenosi "Kurir".

Kako dalje navodi pomenuti portal, Bulić je svoju dojučerašnju partnerku otpratio sa Instagrama. Ona, inače, nije aktivna na ovoj društvenoj mreži, nema objava i prati je svega 238 ljudi. Na njenom profilu stoji sajt fudbalskog kluba "Radnički", koji je u vlasništvu njenog bivšeg partnera, te ima onih koji veruju da je kod njega bila i zaposlena.

- Anđela je u početku besnela zbog Bulićeve podrške Ani, ali je na kraju spustila loptu. Uverio ju je da joj pomaže isključivo kao prijatelj i da tu drugih emocija nema. Inače, nakon finala Bulić je doveo u svoju kuću u kojoj je živeo sa Anđelom Anu i Milenu Kačavendu i tamo su popili kafu. Anđela je bila ljubazna, lepo je razgovarala sa Anom, ali eto šta se samo nakon mesec dana dogodilo - kaže izvor za pomenuti portal, koji dodaje da nije upoznat da li se Anđela iselila iz kuće ili će to uraditi u narednih nekoliko dana.

Pozvali smo Anu da saznamo detalje, ali je ona istakla da Aca nije nikoga ostavio zbog nje, dok je Bulić bio nedostupan za komentar.

Podsetimo, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, sinoć je u emisiji "Narod pita" priznala da je obnovila vezu sa Acom Bulićem, koji je tokom boravka u rijalitiju i nakon toga, bio njena velika podrška.

Ova vest iznenadila je mnoge, a posebno njenu kumu, Milenu Kačavendu.

- Iako su se ograđivali od kume nakon Aninog izlaska, nadimak kuma je ipak imao svrhu, kuma spajalica "i okolo salata". Na stotine ljudi mi je čestitalo na Instagramu kumstvo, iako sam ja kuma nacionale, a ne lokale, i kumovati neću. Nisam sanjala... Ako su u vezi bili pre obelodanjivanja, svakako sada mi je jasno zašto su se distancirali od mene, jer se ja sa ovim ne bih složila - istakla je Milena Kačavenda, koja smatra da se Ana ovim samo "zakopala".

- Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim, smatram da se ovim zakopala do kraja, apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do juče hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u "kuma budala "par ekselans". S obzirom na to da je Ana izjavila da ja ulazim u "Zadrugu elita", valjda ona zna bolje od mene, mislim da je mlaka njihova španska sapunjara za ulazak, gledaocima je sve jasno kao dan. Želim im svu sreću - poručila je Anina kuma za "Pink.rs".

Inače, Ćurčićeva je priznala da je obnovila romansu sa bivšim, ali nije želela preterano da detaljiše o tome.

- Od '97 nismo bili zajedno, cela ova situacija nas je zbližila. On mi najviše pomaže oko svega, konačno sam pronašla svoju sreću - rekla je Ana Ćurčić, a potom na Instagramu objavila fotografiju kako se ljube.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Aca Bulic ljubi Anu u ruku nakon sto je stigla u studio: Sve vreme je bio uz nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA