≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Venčavaju se Ana Ćurčić i Aca Bulić, ali kuma neće biti Kačavenda: "Njih dve više nemaju šta da pričaju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Verovatno će pričati i o crkvenom venčanju, žele da stvarno to bude nešto za pamćenje, jer posle toliko godina, njih dvoje su se ponovo spojili i ne planiraju da se razdvoje više ikada -istakao je izvor

  • 3
Ana Ćurčić i Aca Bulić Foto: Instagram/ana_curcic_official

Ana Ćurčić i Aca Bulić staju na "ludi kamen", nakon što su se pomirili posle 26 godina od raskida.

- Ana i Aca su zajedno, to se samo čekalo, naravno, mislim, to se videlo iz aviona da se njih dvoje vole i da među njima tinja neviđena ljubav. Ja koliko znam oni žele da krunišu njihovu ljubav velikom proslavom, da se zavetuju na ljubav pred matičarem, kako to inače biva. Verovatno će pričati i o crkvenom venčanju, žele da stvarno to bude nešto za pamćenje, jer posle toliko godina, njih dvoje su se ponovo spojili i ne planiraju da se razdvoje više ikada -istakao je izvor.

Kako kaže, kuma sigurno neće biti Milena Kačavenda, koja se za Anu zalagala tokom njenog boravka u Zadruzi 6.

- Ma kakva Milena, posle svega, mislim da je tu stavljena tačka, tako da nema šta više da njih dve pričaju. Ana ima svoju najbolju drugaricu, tako da mislim da će nju i uzeti za kumu, Milena otpada - rekao je izvor za Republiku.

Podsetimo, Aca je zbog Ane ostavio dugogodišnju devojku Anđelu.

- Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog. Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle "Zadruge" i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči - rekao je Aca Bulić.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Bulic ljubi Anu u ruku nakon sto je stigla u studio: Sve vreme je bio uz nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

    5. jul 2023 | 10:51

    Jel' Zvezdan na aparatima 😂😂😂

  • Pera

    5. jul 2023 | 19:05

    Zvezdan kada je ovo čuo enoga tri dana se netrezni od sreće,oslobodio se od mufljuza i prevarantkinje.Zvezdane,konačno uživaj!!!

  • Pera

    5. jul 2023 | 19:02

    Kaže Ana kockarka kako Aleksandra ništa posebno nije uradila za prvo mesto,hvala Bogu da nije pokazala ono što je pokazala Ana,foliranje,pokvarenost,licemerje,laganje na angro,pakost,zlobu,sve ono što upravo "krasi"Anu folerku.Aleksandra KRALJICA!!🥰🥰🥰🥰

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA