Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela Đuričić ima novog dečka? Opasni momak stariji je od nje 7 godina, a ovo je reakcija njenih roditelja

Vreme čitanja: oko 1 min.

- On je nju odmah odveo u Hrvatsku na dva dana, kako bi se malo sklonili od svega - rekao je izvor

  • 2
Anđela Đuričić Printskrin: Instagram/andjelaadjuricicc

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić nakon rijalitija stavila je tačku na svoj odnos sa Zvezdanom Slavnićem, a kako se nagađa, sada već ima novog dečka.

Kako "Star" prenosi, Anđela je u vezi sa sedam godina starijim dečkom iz Budve, koji važi za opasnog momka.

- Anđela dugo poznaje tog dečka, on je stariji od nje sedam godina i družio se sa njenim bratom. Momak je iz Budve, ima stanove koje izdaje, iz bogate je porodice, ali važi za opasnog u smislu da izgleda tako i ne da na sebe - govori izvor gorepomenutog medija i dodaje:

- Video se sa Anđelom kad se vratila za Crnu Goru, otišli su na piće, počeli da ćaskaju o svemu, on joj je pružio podršku i rekao joj da ona nema čega da se stidi, jer se zaljubila i u ljubavi svi greše. Anđeli je prijalo da bude pored njega, pa su posle nekoliko dana već započeli vezu.

- On je nju odmah odveo u Hrvatsku na dva dana, kako bi se malo sklonili od svega. Međutim, rekao joj je da ne treba da ide za Beograd još uvek i da pre jeseni ne vidi poentu da dolazi u Srbiju. Čak su pričali o tome da odu u Grčku kako bi se osamili. Njena porodica njega poznaje i mnogo su srećni, bitno im je da se otkačila od Zvezdana - otkriva izvor iz Đenovića za Star.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni snimak iz porodilišta: Tara simov drži sina i plače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA