Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako se Mustafa snalazi na poslu koji mu je pronašla Marija: "Više ne razmišljam da li ću imati novac"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Srećan sam sada hvala Bogu - rekao je on

  • 2
Marija Šerifović, Mustafa Hrustić Foto-kolaž: YouTube/Marija Serifovic, Instagram/marijaserifovic

Priča momka iz Zenice, Mustafe Hrustić, koji je živeo ispod mosta, dirnula je ceo Balkan, kao i Mariju Šerifović.

Marija je Mustafi sredila stambeno pitanje, te mu platila kiriju za godinu dana kao i tri obraka dnevno u obližnjem restoranu, nakon čega mu je zajedno sa gradonačelnikom pronašla posao u Zenici, gde će sređivati bazene.

Na internetu je objavljen snimak koji pokazuje kako izgleda jedan Mustafin radni dan, a kako je on istakao, i te kako je zadovoljan.

- Radim sve. Kad je gužva ima više posla, ali zadovoljan sam. Nije mi dosadno. Srećan sam sada hvala Bogu. Neki su mi pisali da ne želim da radim, ali to nije istina, samo da je pošten posao i to je to. Lepo mi je, ne razmišljam da li ću zaraditi dovoljno i imati za sebe, znam da me čeka plata za mesec dana - istakao je on.

Mustafin kolega se takođe oglasio, te istakao da je od njegovog dolaska sve krenulo na bolje.

- Dolaskom Mustafe mnogo toga se promenilo. Više ljudi dolazi, žele da se slikaju sa njim, pitaju da li je to "Marijin Mustafa...", i slično. Sve u svemu ispalo je super na kraju - ispričao je Mustafin kolega za Srećka Stipovića.

Mustafa je svojom pričom dirnuo mnoge, a uvek je ostavljao utisak mladog i vrednog mladića, što snimak koji pokazuje kako izgleda jedan njegov radni dan i dokazuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA