≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Svi su joj se šlihtali, pa nestali! Poverovali su da je narkomanka i alkoholičarka, pa digli ruke od nje!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Uz nju sam šta god da zatreba - rekla je ona

  • 6
Ana Nikolić,  Goca Božinovska Foto: Kobra, Nikola Tomić

Nakon svih dešavanja koje su zadesile Anu Nikolić odlučili smo da kontaktiramo pevačicu Gocu Božinovsku koja je za svoju koleginicu imala samo reči hvale.

Goca je istakla da se nada da je sve ovo samo trenutak slabosti i da će Ana izaći kao pobednik.

- Ona je jako dobar čovek, a pre svega dobar drug. Meni je jako draga, ja se nadam da je ovo samo trenutak u njenom životu i da će sve ovo proći. Ovo je sigurno trenutak slabosti, ona je jaka žena, sigurna sam da će se izvući iz ovoga - rekla nam je ona.

Na internetu je osvanuo snimak na kojem se mogu videti krateri na Aninom licu, i zbog kojih sada krzže razna nagađanja.

- Meni stvarno nije samo jasno šta se dešava sa njenim licem. Ne bih rekla da je zbog lasera jer ima i po rukama, ali ko zna šta je, to je nešto ozbljno. Sigurno je neki zdravstveni problem. Mnogo mi je žao što joj se ovo dešava, ja je mnogo volim. Samo molim Boga da joj bude dobro - dodala je ona.

Goca je otkrila i da je nedavno srela Anu u igraonici.

- Mislim da ne postoji neko ko nju ne voli. Ona je lav. Ja sam je nedavno videla u igraonici, dovela je Taru. Izgledala je baš lepo, bila je doterana, sređena. Ona je jako brižna majka, vidi se da vodi računa o ćerki - istakla je Goca.

Iako je poznato da Ana ima mnogo prijatelja na estradi koji se sada ne oglašavaju, a Goca je sada otkrila zašto misli da je to tako.

- Verujem da su mnogi poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka, pa su digli ruke od nje. Odjednom čuješ neke priče, ovo se nije desilo preko noći. Verujem da mnogi misle da je istina, a opet ni za svoje najrođenije nisi suguran šta je tačno.  Čak i da je istina, njoj treba pomoći - rekla nam je ona.

- Ona toliko ima prijatelja, toliko su joj se svi šlihtali u životu, a gde su sad svi? Meni kad bi bilo toliko teško, ja bih imala mnogo prijatelja kojima bih se obratila. Najpre bih krenula od njenog zdravstvenog stanja, nešto ne vidim da je njena majka tu. Roditelj prvi treba da priskoči u pomoć svom detetu. Ana je toliko mila i draga, uvek je tu da svakog pozdravi, izgrli, izljubi. Ovo i na Taru utiče loše, nije u redu. Njeni najbliži treba da se okupe i da joj pomognu - istkla je Goca, pa dodala:

- Uz nju sam šta god da zatreba.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović završila u bolnici na infuziji od stresa zbog uvreda koje trpi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ava

    5. jul 2023 | 16:41

    Pa kako se ponašala u Amidjic šou kako da ljudi ne pomisle na najgore,ono nije bilo normalno,njoj nešto fali

  • Jelena

    5. jul 2023 | 18:28

    Pola estrade je narkomanska, o cemu ona?? Posljednja je koja bi trebala komentarisati tudje ponasanje,jer sam bila svjedok njenog davne 2002ge na Minhenskom aerodromu. Umisljena zena je gurala sve ispred sebe ,I to na pokretnim stepenicama,da bi bila medju prvima. Prostakusa!

  • Rv

    5. jul 2023 | 16:03

    Bravo goco danas je to tako kome najvise valjas posle ti okrene ledja i nepoznat te ,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA