Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jedna radost i jedna tuga": Majka Teodore Džehverović primila vest o smrti bliske osobe

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Totalno su mi pomešana osećanja, u šoku sam, jedva se držim", poručila je mama Džehva

  • 0
Goca Džehverović Telegraf.rs

Majka pevačice Teodore Džehverović, Gordana, poznata kao Mama Džehva, doživela je veliku sreću, ali i tugu.

Goca je postala baka preslatke devojčice Dorotee, što je unelo veliku sreću u njihov dom, a samo dan kasnije primila je i jednu tužnu vest, da je preminula njena bliska prijateljica, koja joj je bila kao sestra.

- Izvinite malo sam u šoku... Slavili rođenje jesmo, ali ja sam imala smrtni slučaj rano jutros u sedam sati. Moja najbolja drugarica je preminula noćas, bila mi je kao rođena sestra i više od sestre mi je bila. Imala je karcinom, išla je u Kamenicu na zračenje. Prošle nedelje sam išla da je vidim, nadala sam se da će da se izvuče, ali iznenada se desilo. Mislili smo svi da će da se izvuče, međutim, kažu da je noćas dobila emboliju pluća i ugušila se. Držim se koliko mogu - rekla je Goca Džehverović i dodala:

- Totalno su mi pomešana osećanja sad, na vezi sam sa njenom porodicom. Šta ti je život, ovde imaš radost, a već sutra tugu. Najsrećniji trenutak mi je bio kada se rodilo unuče, a ovo danas najtužniji, ko bi rekao! Eto, držim se jedva - dodala je uplakana Gordana.

Ipak, Goca je smogla snage i progovorila o unuci, pa otkrila nešto više detalja o malenoj Dorotei.

- Beba je preslatka, plavušica mala... Nisam je još videla uživo, ali šalju mi slike od jutros. Eto gledam njene slike, pa me to bodri i oraspoloži. Porođaj je prošao u najboljem redu, evo skupili smo se svi, pijemo kaficu. Tea je isto tu, sumiramo utiske. Idemo posle da vidimo bebicu. Teodora je presrećna, ali ja sam potresena zbog čitave situacije, ne mogu ni da se radujem kako treba - priznala je novopečena baka za 24sedam.

(Telegraf.rs)

Video: Teodora Džehverović ne može da veruje šta joj je majka priredila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA