Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija Šerifović: Moja majka više neće pevati

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Šerifović Verica je penzionerka - rekla je Marija

  • 1
Marija i Verica Šerifović Foto: Kobra

Marija Šerifović pevala je prošle noći, 5. jula, na Banjaluka festu, gde je pre koncerta govorila za okupljene medije.

Kako je istakla, ovaj put nije stigla da u Banjaluci poseti mesta koja su joj draga.

- Ovaj put ne, zato što me je kijavica uhvatila od klime i svega. Nekoliko masaža, inhalacija... Vodila sam računa samo da grlo "radi" - rekla je.

Na pitanje da li će Mustafa Hrustić iz Zenice, kojem je finansirala dom, hranu i našla mu posao, doći na njen koncert, rekla je da ne zna.

- Stvarno ne znam, ali o tim stvarima generalno ne volim javno i glasno da govorim, nego taman onoliko da neki ljudi shvate kako bi trebalo - kazala je, a onda je istakla da izazova uvek ima.

- Izazovima nikad kraja kada sam ja u pitanju. Imam plan i tek sam na pola puta - priznala je.

Marija sprema novi album, a nekoliko pesama već je otpevala.

- Komotno mogu da kažem da su pesme odabrane, imaćemo album, desiće se u nekom trenutku. Dobar deo pesama sam i otpevala, skinula sam aparatić na 48 sati i otpevala sam pet pesama, tako da ću nakon Banjaluke da otpevam i preostale, tri komada - rekla je, naglasivši da ne zna kako će pesme proći, jer to zavisi od publike.

Na pitanje da li je njena majka, pevačica Verica Šerifović čula njene pesme, Marija je rekla:

- Verica na sve ima komentar, to je opšte poznata stvar! Pa dopada joj se... Naravno, postoje i one na koje je nakon trećeg stiha počela da plače. Ali, da ne sudim ja. Nadam se da će se isplatiti čekanje od 10 godina.

Kada je reč o njihovom novom duetu, kaže da od toga nema ništa.

- Nemoguće je prevazići pesmu "Ti mi uvek trebaš", to je najlepša namenska pesma ikad snimljena, tako da mislim da ne - iskrena je Marija.

- ''Druga strane ploče'' bi za nju bila izazov, jer je dobra stvara džezverka, ali Šerifović Verica je penzionerka. Ako se neko napevao u životu, napevala se moja mati, tako da mislim da je sasvim u redu da, onoliko koliko je pažnje, ljubavi, živaca, sredstava i svega ulagala i trošila na mene, mislim da je potpuno logično da ja njoj uzvratim tako što će moći u miru da sadi cveće, pravi kolače i uživa u životu - priznala je Šerifovićeva

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Prijović otkrila detalje druženja sa Cecom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađana

    6. jul 2023 | 13:25

    Svaka čast na brizi o majci. I blago njoj što te ima takvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA