Vreme čitanja: oko 1 min.

"Trebalo bi ja da tražim zabranu prilaska": Karić odgovorio Šaviji sa mora i pomenuo snimak sa video nadzora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju joj čak poželeo i sreću

  • 5
Stefan Karić i Ivana Šopić Foto: Marko Jovanović

Starleta Nataša Šavija, koja je preutečena pre dva meseca, i dalje se bori za pravdu i želi da stavi napadača iza rešetaka.

Šavija je optužila Stefana Karića za ovo užasno delo, zbog čega je on, kao osumnjičen, proveo ok0 30 dana u pritvoru. Slučaj i dalje nije završen, a pretučena starleta se još jednom oglasila o Stefanu, koji je, kako navodi, otišao na odmor van zemlje.

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama! - napisala je Šavija otkrivši da je konačno našla pravog advokata.

Odmah nakon njene poruke, oglasio se i Stefan Karić koji je, kako kaže, morao na more.

- U ovom slučaju, kao i po snimku sa video nadzora, bi ja trebalo da zatražim zabranu prilaska, tebi devojko, ni u GTA (igrici) ne bih tri puta svirnuo! A što se tiče mora, j**i ga, morao sam. Srećno! - poručio je Karić uz snimak popularne igrice.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak Stefana Karića po izlasku iz zatvora i prebijanja Šavije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA