Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekskluzivno! Evo čija je zaista vila na Zvezdari u kojoj živi Stefan Karić - nije od njegovog oca Osmana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon saznanja ovih informacija, kontaktirali smo Osmana i Kristinu, kako bismo čuli njihov komentar

  • 4
Osman i Kristina, Stefan Karić, Kuća Foto: Marko Jovanović, Kobra

Život članova porodice Karić godinama je tema srpskih medija, a iako nije bio direktan učesnik rijalitija, biznismen Osman Karić često komentariše javne događaje, zbog čega je ipak zastupljen u rijaliti i estradnom svetu.

Njegov sin, Stefan Karić, nedavno je osumnjičen da je fizički nasrnuo na starletu Natašu Šaviju, zbog čega je oko mesec proveo u pritvoru, a to je samo jedan u nizu njegovih skandala.

Zavodnik sa Zvezdare, kako zovu mladog Stefana, bio je učesnik više sezona popularnog rijaliti šoua "Zadruga", a nakon pete sezone rešio je da pauzira rijaliti karijeru.

Od tada, on se delimično povukao iz javnog sveta i trudi se da, koliko može, privatan život zadrži u svoja četiri zida, a ta "četiri zida" nalaze se na Zvezdari, u dobro poznatoj vili, kojom se Karići često hvale.

Upravo je ta vila čest predmet komentarisanja, a nisu retke ni prozivke da "Osman tu vilu nije zaradio".

Kako ekskluzivno saznaje Telegraf.rs, vlasnice ove nekretnine koja se zvanično vodi da ima 132 kvadrata, zapravo je Osmanova žena, Kristina.

Kako smo ekskluzivno saznali, a zatim i dobro proverili, Kristina Karić se vodi kao zakonita i jedina vlasnica. Prema našim saznanjima, Kristina je vilu nasledila.

Nakon saznanja ovih informacija, kontaktirali smo Osmana i Kristinu, kako bismo čuli njihov komentar. Na Osmanov telefon nam se javila upravo Kristina, ali na jasno postavljeno pitanje o kući nije želela da odgovori, već nas je zamolila da joj pitanje napišemo u poruci, kako bi ona i Osman zajedno odgovorili.

Nedugo zatim, stigao nam je pismeni odgovor.

- Na ovo pitanje ću vam dati jasan odgovor. Kuća je naša, to jest, mene i moje žene sa kojom živim sad će evo 26 godina. I nemamo jednu kuću na Zvezdari, već dve. Jedini naslednik će biti Stefan Karić - odgovorio je Osman u svoje i ime supruge, a mi vam prilažemo dokaz gde jasno piše da je vlasnica Kristina Karića.

Kristina Karić katastar Kristina Karić se vodi kao vlasnica objekta / Printskrin: katastar.rgz.gov.rs

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak Stefana Karića po izlasku iz zatvora i prebijanja Šavije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    6. jul 2023 | 20:08

    Pa ceo grad zna da ih ona zena izdrzava...

  • Mara

    6. jul 2023 | 19:49

    E boze pomozi. I ptice znaju da je ovo zenina kuca, a i koga je briga uopste. Rumenku je sve dzaba, nasilnik je i to je jedino sto znamo to smo vidjeli bez broj puta.

  • Vodolijax

    6. jul 2023 | 19:46

    😁😁😁😁😁 i ovaj je na baterije..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA