Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Bekuta zaplakala: Podršku iz publike joj pružili unuka i unuk, a evo i o čemu je reč

Vreme čitanja: oko 2 min.

Konferencija povodom memorijalnog turnira koji će nositi naziv Milutin Mrkonjić, održana je danas u prestonici Srbije

  • 0
Memorijalni turnir Milutin Mrkonjić Ana Bekuta Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon što je otkriveno da će se organizovati košarkaški memorijalni turnir Milutina Mrkonjića, organizatori su sada organizovali i konfereciju za medije.

Naime, na istoj se pojavila i pevačica Ana Bekuta, koja je bila uz političara do njegove smrti, a održala je i govor.

Ana je u jednom trenutku i zaplakala, a podršku iz poblike su joj pružili unuk i unuka.

- Njegov silan uspeh morao je da se desi i njegov put se odvio onako kako je i morao. Mi smo tokom života špoznavali Mrkonjića kao inžinjera, političara, ministra, graditelja, boema, navijača, provodadžiju, hedonistu... Ali i vrsnog obo kafana...Verujem da jedan profesionalni košarkaš ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić. Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija sporta, ali i druženja, smeha, prisećanja, razgovora i zabavljanja... - govorila je Ana Bekuta, piše "Blic".

Na pomenutoj konferenciji pojavile su se brojne poznate ličnosti iz raznih sfera života.

Podsetimo, srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Njegova velika ljubav bila je pevačica Ana Bekuta, a zabavljali su se više od devet godina jer su romansu započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine.

Iako je mislila da joj se ljubav neće desiti, i najmanje se nadala da će baš on ukrasti njeno srce, sudbina je umešala prste. Legendarna estradna umetnica ispričala je jednom prilikom kako je odmah znala da je Milutin baš taj kojeg je toliko godina čekala.

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - govorila je Ana za medije.

Iako su se savršeno slagali, dalji korak u vezi, kao na primer brak, nisu planirali. On je zvanično bio oženjen, a ona nije imala nameru da ponovo staje na "ludi kamen".

(Telegraf.rs)

Video: Godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića: Bekuta u crnini plakala nad grobom, unuka je držala za ruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA