Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle Roleksa, Aca Bulić kupuje Ani luks stan u Beogradu: "Ne brinite, i to ćemo rešiti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Rešićemo i stambeno pitanje. Ništa ne brinite - rekao je Aca

  • 8

Biznismen Aca Bulić kupuje stan Ani Ćurčić, sa kojom se pomirio nakon 26 godina od raskida.

On je istakao da će svojoj bivšoj/sadašnjoj dragoj obezbediti krov nad glavom koji joj je prokockao bivši muž Zvezdan Slavnić.

- Naravno da nisam sa Acom da bih rešila stambeni problem. Važna je ljubav, pustite kvadrate! Još ne živimo zajedno, ima vremena. Moja deca su oduševljena što sam s njim. Imam podršku svih bliskih ljudi. Mnogi su navijali za našu ljubav - rekla je Ćurčićeva u lajvu koji su zajedno držali na Instagramu.

- Rešićemo i stambeno pitanje. Ništa ne brinite - rekao je Aca.

Aca se potom osvrnuo i na Zvezdana Slavnića, Anđelu Đuričić, ali i Aninu kumu Milenu Kačavendu, koja na kraju nije podržala njihovu vezu.

- Zvekiju, Anđeli i Mileni želim sve najbolje. Neću nikog da hejtujem. Ana i ja želimo da širimo samo ljubav. Ne zanima nas šta ko misli, gledamo samo sebe i svoj život. Ana sad treba da se psihički i fizički odmori od Zadruge i ide napred - kazao je Bulić.

On je ispričao i šta se desilo s njegovom dugogodišnjom partnerkom, te da li mu je Ana rasturila vezu.

- Raskinuo sam sa devojkom tri meseca pre 'Zadruge', ali sam pričao da sam zauzet jer nisam hteo da otkrivam detalje. Bili smo zajedno sedam punih godina. Zove se Anđela i o njoj imam najlepše mišljenje. Bila je uz mene u najtežim trenucima i ostali smo u dobrim odnosima. Slobodan sam čovek, nikoga nisam prevario ili ostavio. Ana i ja smo obnovili ljubav koja je bila jaka, a sada je još jača. Nikad nije ni prestala, žar je uvek bio tu - objasnio je Bulić i dodao da će mu ovo leto proći radno.

- Nećemo ići na more, jer imam mnogo obaveza u prestonici. Ako Ana bude želela da negde otputuje sama ili sa decom, ima moju podršku - rekao je Bulić.

Za vreme njihovog lajva oglasila se i "odbegla kuma" Milena Kačavenda.

Istakla je ju je Ana Ćurčić tri puta blokirala i otpratila sa Instagrama.

- Borila sam se lavovski za Anu, ali ona to ne ceni. Tri puta me je blokirala i otpratila sa Instagrama. Sinoć mi je poslala poruku da mi se žali kako je uznemiravaju moje fan grupe. Objasnila sam joj da nemam nikakve veze sa hejterima - istakla je Kačavenda.

(Telegraf.rs)

Video: Tara Simov podelila bajkoviti snimak bebe i prvog spavanja u svojoj sobici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA