Vreme čitanja: oko 1 min.

"Slala mi je poruke": Transrodna pevačica Elektra Elit otkrila da je bila u kontaktu sa nastradalom Noom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslala joj oproštajnu poruku

  • 4
Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

Noa Milivojev (18), za kojom se tragalo 20 dana, nađena je mrtva u četvrtak popodne u stanu u centru Beograda.

Ubica koji je iskasapio do neprepoznatljivosti telo transrodne Noe, uhapšen je u svom stanu i odmah je sve priznao.

Ova vest potresla je mnoge, a brojne poznate ličnosti izrazile su tugu zbog ove tragedije, među njima je i transrodna pevačica Elektra Elite.

- Duboko sam potresena tragičnom vešću o svirepom ubistvu transrodne devojke Noe. Noa je bila divno dete, puno vrlina i divnih osobina, nežno dete, koje je samo želelo da živi svoj život, bez da ikoga time ugrozi - napisala je Elektra i obratila se Noi.

- Draga Noa, nadam se da ćeš tako nežna, pametna i drugačija pronaći mir tamo gore, obzirom da je ovaj svet mnogo surovo mesto za tako divno dete kao što si bila ti. Putuj s anđelima, jer tamo i pripadaš. Voli te tvoja Elektra Elit - poručila joj je ona.

Elektra Elit Printskrin: Instagram/electra.elite

Kako je transrodna zvezda otkrila, Noa je bila njen fan i slala joj je poruke.

- Užasno je to što se dogodilo. Ona je bila moj fan. Slala mi je poruke ljubavi, podrške. Nema veze da li je neko gej, trans ili hetero, kako je užasno završila, raskomadana u kesama. To nije ljudski. Zgrožena sam, za bilo koji život tako da se ugasi. Ne znamo šta je pozadina priče, ali je gnusno. Velika podrška porodici u ovim stravičnim momentima - rekla je Elektra za Srbija Danas.

(Telegraf.rs)

Video: Iskasapio je u svom stanu: Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo nestale Noe iz Kovilja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    7. jul 2023 | 16:21

    Sad su joj svi od jednom veliki prijatelji a dok je bila ziva svi su je pljuvali. Citam komentare i ne verujem kakav smo narod. Ona nikad nikome nije nudila, sve sto je radila sebi je radila. Celo skolovanje je radila na njivi da ne opterećuje roditelje dodatno i taman kad je pocela da zivi kako je ceo zivot osecala da treba ovo joj se desilo. Pazite sta pisete ljudi, nije lepo a ni zanimljivo pisati ruzne stvari, po gotovo kad je nesto ovakvo u pitanju. To je necije dete, necija sestra, draga osoba. Puno toga ruzno je izreceno u komentarima i to od onih sto verovatno nemaju ni minut radnog staza a ni hrabrosti da zive kako hoce. Pustite je makar sad na miru, rekli ste o sebi dosta, ona nikad nikome zlo nije nanela a od zla nije mogla da dise a i doslo joj je glave. Lepi moj andjele nadam se da ti je tamo lepse nego ovde sa nama ovakvima. Uvek ces biti u mom 💚 i u moi mislima. 💎💚

  • Ccc

    7. jul 2023 | 13:39

    A sumnjam da si joj i na jednu poruku odgovorila.

  • Ali

    7. jul 2023 | 12:04

    Elektra elite🤮😂🤮😂🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA