Vreme čitanja: oko 1 min.

Sav novac uložili u kuću i advokata, da bi vratili decu iz hraniteljske porodice: Evo kako žive Divna i Marko

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrili da su dobili sav honorar iz Zadruge

  • 0
Divna Marko DNK Pritnskrin: Youtube/zadrugaofficial

Kada su se pojavili prvo u emisiji DNK, a potom i u Zadruzi, odnosno više njenih sezona, njih dvoje svi su oslovljavali sa "Divna i Marko", bez da bilo ko zna kako se prezivaju, a kamoli koje su godište.

Kako smo saznali, Divna i Marko nisu zvanično venčani, iako dugo žive zajedno i imaju dete, pa Divna i dalje nosi očevo prezime.

Njihov zajednički život svako malo intrigira javnost, a evo kako sada, nakon završetka "Zadruge 6", žive.

- Radimo, vredni smo. Ja sam trenutno zaposlen oko mašinerije koja se nalazi u dvorištu. Bio je dobar honorar u "Zadruzi", najbolji do sada - otkrio je Marko, dok se njegova supruga nadovezala...

- Sav honorar su nam isplatili, svaka im čast. Počeli smo da preuređujemo kuću. Ima mnogo posla. Treba da se ulaže u dosta toga, ali krenuli smo od nule, pa idemo ka gore. Moramo da preuredimo kuću, jer nam je socijalno tako reklo - ističe Divna i otkriva da postoji mogućnost da im se sin Ivica i ćerka Kristina vrate iz hraniteljske porodice, ako budu stekli sve uslove za njihovo odrastanje.

- Postoji mogućnost da nam se vrate deca iz hraniteljske porodice. Treba da platimo i advokate. Imamo malih problema, ali sve će se to vratiti na staro - poručila je Divna za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: "Pristala bih na slobodan brak": Divna DNK priznala da bi bila sa Bilalom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA