Vreme čitanja: oko 3 min.

"Impotentan si zbog narkotika!" Šavija obelodanila šta je Karić uradio još jednoj devojci: "Bila je naivna"

Vreme čitanja: oko 3 min.

- E, da vam ispričam jednu pričicu - napisala je ona

  • 4
Stefan Karić, Nataša Šavija Foto: Nikola Tomić, Kobra

Bivši zadrugar Stefan Karić i starleta Nataša Šavija još uvek ratuju preko društvenih mreža, te nastavljaju da iznose prljav veš u javnost.

Karić je nedavno objavio prepisku na kojoj je opružio Natašu da je koristila narkotike, zbog čega mu se ona javno bratila.

- Ako baš moram da kažem, nisam htela, ali reći ću. Poruka koju sam izbrisala je bila slika mojih s*sa. Jeste za osudu, već znam šta ćete da komentarišete, ali eto iskreno - napisala je Šavija.

Kako Šavija dalje navodi, on nije mogao da ima odnose sa njom zbog korišćenja narkotika.

- E, da vam ispričam jednu pričicu... Devojka se upozna s jednim dečkom i dopisuje se s njim konstantno nedelju, dve, tako nešto, dok je bila na moru... Bilo prelepo to dopisivanje, i on nju dočeka na aerodromu i pre nego što su otišli u izlazak, on siđe kolima u neku garažu, neki lik mu da nešto, kad ono - "sneg"! Kad je ponudio devojci i ona odbila, on se vadio na to da je hteo da je testira, jer kao ne voli devojke koje to koriste... Kad kraj večeri, oni u njegovom stanu, ono fali više od pola kesice! "Možda isparilo", pomisli naivna devojka. Kao i tad je hteo da je testira. I kao, 'ajde, ma sigurno se prosulo, nema šanse da on to konzumira, taj "divan" dečko... I on je tako često išao u toalet, ali hajde... I kad su krenuli da se maze, ono se ne diže, da prostite! I devojka posle kad je čitala kako to deluje, naišla na to da je nuspojava impotencija. Zapitala se od koga je to nabavio i zašto to koristi, kad ono, sazna da mu je tata konzumirao razne nedozvoljne supstance i to na njegove oči, i to one najgore... Onda je shvatila da je jadničak žrtva svog oca - napisala je Šavija.

Šavija je objavila još neko situacija o kojima je brujala javnost, te istakla da će svakog dana kačiti nešto, a Stefana je prozvala i zbog načina na koji se suprotstvavlja ljudima koji misle drugačije od njega.

- Pogledajte taj ego, znači sve je jasno kao dan. Kao, nekom je fora da odj*be Karića, on stvarno zamišlja da je neki m*donja. A pogledajte mu oči, da li mislite da je ovo stvarno voda ili? Da ne grešim dušu prema ovom divnom dečku, ne znam, meni čudno. A zatim psuje sve i snima, zamucao koliko ga potreslo. Kažu ne valja se sladiti tuđom mukom, ali s obzirom na to da se on brčka u moru sad, ja sedim kući sa donjom kapkom, tipa do poda, sa modricama, kao čudovište. Znaći ne da se sladim, nego sreća do neba. Za ološe uvek. Za slabije sam štit - napisala je, između ostalog, Šavija.

Podsetimo, Stefan je na svom Instagram profilu objavio privatnu prepisku između njega i Šavije, i tada je optužio da koristi narkotike.

- Inače poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica belog na stolu i na stolu novčanica, nakon čega poštena dama opet palje istu sliku samo bez tog detalja na stolu. Toliko o tome ko se drogira - napisao je Stefan na Instagram storiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krug dvojke

    7. jul 2023 | 23:08

    Ma ne valjate ni jedno ni drugo..

  • Lepi

    8. jul 2023 | 09:49

    Otkud ti to znas,kad ste samo prijatelji...Lepite se za takve tipove da budete bitne,a onda kuku lele

  • leo

    8. jul 2023 | 07:31

    Smatro sam ovog Stefana kao dobrog momka .Neznam sta se sa njim desava ali to sto radi nevalja.On meni izgleda ko decak ,ustvari ima dosta godina da zna da nasilje nadzenama treba biti posljednje sto jedan muskarac moze uraditi.Moj savet bi bio da stane na svoje noge da nebude tatin sin da pocme da radi i da se opameti.Njega i pozna javnost samo kao Osmanovog sina ,bazeni ,luksuz ali to je tata steko dije on u tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA