Vreme čitanja: oko 2 min.

Bane Mojićević ponovo sam: Pevač prvi put progovorio o emotivnom brodolomu

Vreme čitanja: oko 2 min.

-Ne razmišljam o venčanju jer sam trenutno solo - rekao je on

  • 1
Bane Mojićević Printskrin: Prva TV

Pevač Bane Mojićević razveo se pre dve godine od Milice sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu, međutim on je ubrzo potvrdio da je ponovo srećan u ljubavi.

Ipak poznati pevač je sada otkrio da je doživeo još jedan krah u ljubavi.

-Ne razmišljam o venčanju jer sam trenutno solo. Ne razmišljam ni o novom venčanju, da ponovo prolazim kroz sve to. Voleo bih da mi se desi jedna kvalitetna veza, jedan kvalitetan i zdrav odnos - rekao je on, pa otkrio da njegove pesme i te kako zavise od ljubavnog statusa:

- U mom slučaju, emocije pokreću sve. Da li potitivne ili manje pozitivne, to je stvar momenta i statusa trenutnog. Definitivno da emocije pokreću na stvaranje i nastajanje pesama. Kada si srećan i zadovoljan u životu, naravno pevaš vesele pesme, a kada nije tako onda su pesme tužne.

Kako kaže, nikada nije zapostavio posao zbog emotivnih brodoloma.

- Što se tiče posla, tu sam uvek bio dosledan i profesionalan. Može da mi se ruši ceo svet, ali ono što je moja obaveza i što se očekuje od mene, mora da bude maksimalno ispoštovano - kaže pevač koji ne krije da voli da poseti kafanu:

- Neopisivo mi je drago što se vraća neka stara moda i što je kafana ponovo aktuelna. Kafana je centralna instituacija jer se u njoj i slavi, i tuguje,sklapaju se i poslovne saradnje. Volim kafanu, najdraža mi je od svih oblika druženja.

Bane se osvrnuo i na učešće u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" za koje ne može da veruje da je bilo pre 20 godina.

- Mnogo je brzo prošlo, proletelo. Ja to zovem "prošli život" jer se toliko stvari izdešavalo, što poslovno, što privatno. Iako je bilo pre 20 godina, meni je kao da je bilo juče. Emotivno sam vezan za taj period - iskreno kaže Bane.

- Živeli smo zajedno, proputovali ceo svet. Bilo je lepo zaista, bili smo deca i nezreli u svakom smislu. To je nešto čega se uvek rado setim. -rekao je on za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA