≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna Zmijanac (66) se skinula u bikini prvi put nakon teške operacije: Uživa na moru i izgleda nikad bolje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrele letnje dane provedi na moru, odakle je i podelila delić atmosfere sa odmora i objavila sliku koja je iznenadila mnoge

  • 4
Vesna Zmijanac koncert 20 godina Beograd Foto: ATA Images

Folk diva Vesna Zmijanac (66) pre nekoliko meseci operisana je, kada joj je zbog problema sa srcem ugrađen stent, a njena najnovija fotografija sa mora sada je iznenadila mnoge.

Nakon što je nekoliko meseci posle operacije provela na Bukulji, gde se oporavljala, Vesna je sada spakovala kofere i otišla na more.

Vrele letnje dane provedi na moru, odakle je i podelila delić atmosfere sa odmora i objavila sliku koja je iznenadila mnoge.

- Idemo na more, tamo sve je bolje... - napisala je pevačica u opisu fotografije na kojoj pozira u dvodelnom kupaćem kostimu. Stajling je upotpunila crvenim naočarima, ali i karminom.

Vesna Zmijanac Vesna Zmijanac / Printskrin: Facebook/vesna zmijanac

Ipak, u prvi plan je bio bujni dekolte, a mnogi komentarišu da Vesna Zmijanac u sedmoj deceniji izgleda kao avion.

Podsetimo, Vesna Zmijanac je nedavno operisana u Kliničkom centru Srbije, gde su joj zbog problema rada srca ugrađeni bajpasevi. Ona je tokom oporavka bila na svom imanju na Bukulji.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA