≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepša srpska političarka iznenadila: Od danas se bavim zaštitom muškaraca, niko se ne pita kroz šta prolaze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je navela u svojoj objavi, dugo je razmišljala o ovom potezu i odluci da umesto da se pridruži i pomogne forumu žena, to uradi za muškarce

  • 7
Ana Grozdanović Foto: Privatna arhiva

Najlepša srpska političarka i članica glavnog odbora "SPS-a", Ana Grozdanović, oglasila se putem društvene mreže Instagram i najavila da se od danas "bavi zaštitom muškaraca te i da će formirati forum posvećen njima".

Naime, kako je navela u svojoj objavi, dugo je razmišljala o ovom potezu i odluci da umesto da se pridruži i pomogne forumu žena, to uradi za muškarce.

- Obaveštenje za sve. Od danas se bavim zaštitom muškaraca, i formiram forum muškaraca. Dugo sam razmisljala da li da pomognem forumu žena ili bilo kojoj ženskoj grupi, i definitivno sam donela odluku u koju sam ubedjena da je najispravnija. Danas se samo govori o onome sto muškarac uradi na kraju, a niko se ne pita kroz šta je prolazio taj muškarac svo vreme pored neke žene - piše u njneoj objavi.

Lepa Ana je u svojoj objavi dalje navela da muškarci poslednjih godina često ispaštaju zbog žena koje su se za njih udale isključivo iz koristi.

- Svesni smo svi da neke žene gledaju da se dobro udaju, onda ucenjuju za alimentaciju preko dece, gde ispaštaju deca, muž i muževljeva porodica. Žene, mislim da ste preterale u oduzimanju muške uloge u ovom svetu muškarcima, i zbog toga dajem od danas podršku muškarcima u svakom problemu sa kojim se suočavaju. Ovo ne znači da žene smatram manje pametnim, vec ih želim podsetiti da sve mi imamo očeve od kojih naše majke nisu pravile devojčice vec temelj kuce. Hvala - dodala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa paris

    11. jul 2023 | 13:05

    Bravo bravo bravo.

  • Realnost

    11. jul 2023 | 17:32

    Nemojte mi zameriti, prvi put čujem za Vas i već sam oduševljen! Nemojte samo da Vas moć promeni! Poseban pozdrav vašoj porodici, takva žena je mogla izaći samo iz skladne nekad bi rekli normalne porodice!!!

  • Бранкица

    11. jul 2023 | 16:30

    Подржавам. Одлична идеја.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA