≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinar i Matorina drugarica će kumovati njenom venčanju sa Anitom: Stigla i mladenačka torta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je naša novianrka saznala, iako je Tamara, Jovanina drugarica iz detinjstva, ne zna se s čije strane će kumovati.

  • 1
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora venčanje Foto: Marko Jovanović

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora venčaće se za nekoliko sati u luskuznoj vili na Svetom Stefanu, a kako je naša reporterka zabeležila ispred vile, stigli su kumovi i mladenačka torta.

Kako naša reporterka javlja, unutar vile sve je spremno za svadbeno veselje, a ceremonija je zakazana za 19 sati.

Poslednje pripreme su uveliko u toku, gosti polako pristižu, a ceremonija će biti priređena u vili u kojoj noćenje košta čak 1.000 evra.

Kumovi na venčanju će biti Matorina drugarica Tamara i novinar Marko Đedović, koji su u vilu stigli pre nekoliko sati.

U vilu je posle venčanice koja je dopremljena iz jednog butika, stigla i mladenačka torta koja je na nekoliko spratova, ukrašena cvećem. Kako je naša novianrka saznala, iako je Tamara, Jovanina drugarica iz detinjstva, ne zna se s čije strane će kumovati.

Inače, gosti su podelili kadrove i kako izgleda unutrašnjosti luks vile, za koju je Matora izdvojila oko 1.000 evra, a može se slobodno reći da je pravi raj na zemlji.

Sa terase se pruža predivan pogled na primorje i Budvu, a da su se pobrinule da sve izgleda savršeno, govori i dekoracija pored bazena koja obara sa nogu.

Podsetimo, dosta se spekulisalo na kojoj lokaciji će zadrugarke izgovoriti sudbonosno "da", a kako Telegraf ekskluzivno saznaje, to će se desiti u jednoj luksuznoj vili na Svetom Stefanu. Kako se možeti videti na snimku koji je zabeležila naša reporterka, vila je opasana visokim zidinama i nemoguće joj je prići.

Vila je u vlasništvu poznatog biznismena. Kako nezvanično saznajemo, noć u ovoj vili košta skoro 1.000 evra, a krase je ogromna terasa, raskošne sobe i pogled koji obara sa nogu.

(Telegraf.rs)

Video: Matora i Anita stigle u luks vilu u kojoj će se venčati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA