Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Matić postao investitor luksuznog rizorta na Tari: Kompleks će imati tri bazena i dva spa centra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je otkrio, rizort se prostire na tri hektara, imaće tri bazena, dva spa centra, od kojih je jedan na otvorenom, vinski bar, restorane i kafiće

  • 3
Nacionalna klasa, Saša Matić Foto: Kobra

Pevač Saša Matić postao je jedan od investitora luskuznog rizorta na Tari.

Kako je otkrio, rizort i spa prostiru se na tri hektara, imaće tri bazena, dva spa centra, od kojih je jedan na otvorenom, vinski bar, restorane i kafiće.

Saša je u emisiji "Ami G šou" priznao da ovo nije njegovo primarno zanimanje i da je u tu investiciju ušao sa svojih par prijatelja.

- Istina je da sam investitor, ali ima nas više, nisam samo ja. Ja sam jedan od učesnika, ušao sam u tu investiciju sa par prijatelja i sa menadžerom, ali muzika je moja ljubav, muzika je moj život, nikad je neću staviti u drugi plan i baviti se gradnjom. Ja se ne bavim time zato što se razumem, već zato što poznajem ljude i moja reč znači u privatnom životu, a i poslu - skromno je rekao pevač, a kako će izgledati luksuzni kompleks, pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Matić o duetima sa Cecom, Karleušom, Milicom i Severinom: Otkrio koji mu je najdraži

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA