Vreme čitanja: oko 2 min.

Maja Marinković pretukla Bilala? Napravila je haos, gađala ga čašom, on pobegao iz stana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bilal je nakon napada istčao iz sobe i na kraju zvao drugove kako bi se sakrio od Maje na nekoliko dana.

  • 1
TV Pink Narod pita Bilal Brajlović i  Maja Marinković Foto: Kobra

Zadrugarka Maja Marinković nakon izlaska iz rijalitija preselila se u Srajevo, gde živi sa Bilalom Brajlovićem, a kako sada prenose domaći mediji, između njih izbio je sukob.

Naime, oni su navodno imali ozbiljnu svađu, koja se završila i fizičkim okršajem zbog Bilalovog flerta sa drugom devojkom, piše "Star".

- Maja i Bilal su bili u nekom kafiću preko dana i za susednim stolom su sedele neke devojke koje su ih pitale da li mogu da se fotografišu sa njima. Sve je bilo u najboljem redu dok u nekom trenutku Maja nije promenila izraz lica i rekla Bilalu da krenu u stan. Kada su stigli ona je napravila haos, gađala ga je jastucima, čašom, nasrtala na njega... On je pitao šta se desilo i zašto je poludela, da bi mu ona rekla da je sve videla i da nju niko ne može praviti budalom. Da sumnja da je on sa jednom od devojaka koje su se sa njima slikale bio i da nju ne pravi budalom - kaže izvor za "Star".

Kako se dalje navodi, Bilal je nakon napada istčao iz sobe i na kraju zvao drugove kako bi se sakrio od Maje na nekoliko dana.

- Bilal je bio šokiran, gurnuo je na krevet i istrčao iz stana. Zvao je drugare i sve im ispričao, pa je na dva dana uzeo hotel da ga Maja ne bi našla. Ona je nakon dva dana kako se on uopšte nije javljao i nije znala gde je, nazvala Takija i rekla mu da dođe po nju. Onda je Taki zvao Bilala da vidi šta se dešava. Zamoli ga da ode u stan kod Maje i da se pomire, da ne bije on put do Sarajeva za džabe. Tako je i bilo. Bilal je Maji rekao da ako se slična situacija ponovi završavaju zauvek- završava izvor za gorepomenuti portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA