Vreme čitanja: oko 1 min.

Pričaju da imam veštačku zadnjicu, a radim po hiljadu čučnjeva dnevno: Tea Tairović otkrila tajnu vitke linije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, priznaje da joj kilaža nekada varira i da ne jede zbog ljubavnih problema

  • 5
Tea Tairović Foto: Marko Jovanović

Tea Tairović važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a za to su, kako kaže, zaslužni kako redovna ishrana, tako i naporni treninzi.

Ipak, priznaje da joj kilaža nekada varira i da ne jede zbog ljubavnih problema.

- Nije u pitanju nikakva dijeta, već stres i ljubavni problemi! Kada imam ljubavne probleme, ne mogu da jedem, pa se to odmah odrazi na figuru, a tu je bio i stres oko koncerta u Beogradu. Htela sam da sve ispadne baš kako treba, zato sam se i psihički i fizički pripremala. Nisam stizala da jedem i da imam normalne obroke. Sada se vraćam u normalu - rekla je Tea.

Ona kaže da svaki dan vežba u teretani, a otkriva i da je čula da pričaju da ima veštačku zadnjicu.

- Pričaju sve i svašta, pa i da imam veštačku zadnjicu, a ne znaju da radim po hiljadu čučnjeva dnevno! Kada je nešto veštački, to se vidi iz aviona. Ako neko ima tanke noge i veliku, podignutu guzu, znajte da nije prirodna. Kod mene se vidi da imam jake butine, a to je sve od vežbanja. Radim i trbušnjake, zato imam mišiće na stomaku. Ceo život sam nešto trenirala, a to telo ne zaboravlja, pa ako se nekad malo opustim, vrlo brzo se vratim u formu. U mojoj porodici svi su zgodni, pa je valjda normalno da i ja lepo izgledam, a i "vadi me" visina. Zato mogu dosta da pojedem, a da se to ne primeti kao kod drugih.

Tea se trudi da vodi zdrav život.

- Pijem ceđeni miks, jedem kuvanu hranu i dosta voća i povrća. Imam sreću da mi organizam ne traži nezdrave grickalice. Uzmem malo badema ili neku proteinsku čokoladicu i to je sve - kaže Tea za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    12. jul 2023 | 16:35

    Ova devojka ili žena kako god,nicim izazvana zaokuplja paznju gomili seksualno neaktivnih i isfrustriranih muskaraca.Pravi 3 jedna te ista pokreta koji samo podsećaju na igru trbusnih pkesačica i to je dovoljno da uz pripijenu garderobu ti nesretnici seku vene.Glas i vokalne mogućnosti nisu za ozbiljan komentar kao ni lepota njenog lica.Čak se nije pokazala ni u "slucajno"objavljenom porno filmu...bez razloga se o ovoj u pravom smislu reči,pevaljki pise danima...

  • Džoni

    12. jul 2023 | 17:00

    I s**e original od čučnjeva,jel?

  • ups

    12. jul 2023 | 16:33

    Uzmi neku knjigu procitaj…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA