Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog stajlinga Jelene Đoković i Novak je ostao bez teksta, a samo tri detalja na njoj koštaju 36.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Često ih nosi, samo ih kombinuje uz drugačije stvarčice

  • 7
Novak Đoković i  Jelena Đoković Foto-kolaž: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Mark Large / dmg media /Profimedia

Teniser Novak Đoković sinoć se plasirao u polufinale Vimbldona, a na tribinama je imao veliku podršku svoje supruge Jelene Đoković.

U ovako važnim trenucima, Jelena se trudi da uvek bude uz Novaka, što mu, sigurni smo, pomaže i daje motivaciju da pobedi.

O Jelinim izdanjima na Vimbldonu bruje kako domaći, tako i strani mediji, a jedan njen stajling posebno je oduševio javnost.

Reč je o autifitu kada se Đokovićka pojavila u uskoj, kratkoj haljinici roze boje koja otkriva ramena, a na glavi je imala šešir, naočare za sunce i skupoceni nakit.

Novakova supruga je poznata po tome da se ne baškari, barem kada su krpice u pitanju, ali novac voli da odvoji na dobar komad nakita. Tako samo njen sat švajcarskog brenda Hublot košta 23.000 evra.

Na satu se nije zaustavila, pa je za ovu priliku "prošetala" i skupocene minđuše, koje su trenutno najpopularnije u svetu.

Reč je o naušnicama prestižnog brenda Van Cleef & Arpels, koje koštaju više od 13.000 evra. Tu je i diskretna narukvica brenda Hermes, čija je vrednost oko 650 evra.

Samo ova tri aksesoara koštaju oko 36.000 evra, a Jeleni stoje kao saliveni,

Ove komade Đokovićka često nosi, samo ih kombinuje sa drugim stvarčicama.

Inače, jučerašnje izdanje Jelene Đoković na četvrtfinalu Vimbldona takođe je iznenadilo gledaoce, a najviše njenog supruga Novaka, koji je na svom Instagram profilu objavio niz fotografija svoje supruge i nije se ustručavao da prokomentariše koliko je Jelena večeras posebno lepa.

- Oprostite, gospođo - poručio joj je Đoković na francuskom jeziku, uz kolaž fotografija i dodao emotikone vatrice i srca.

Jelena Đoković Printskrin: Instagram/djokernole

(Telegraf.rs)

Video: Jelena odvezla Novaka sa proslave u električnoj "zveri" od 60.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA