Vreme čitanja: oko 5 min.

Tea Tairović priznala: Nisam poletela nakon Tašmajdana, pa spomenula rivalstvo sa Prijovićkom i Milicom

Vreme čitanja: oko 5 min.

Pevačica je otkrila u kakvim je odnosima sa koleginicama

  • 1

Mlada zvezda Tea Tairović nedavno je održala prvi solistički koncert na stadionu Tašmajdan pred više od 10.000 ljudi.

Spektakl koji je priredila samo je dodatno doprineo njenoj popularnosti koja je u vrtoglavom usponu u poslednje vreme.

U razgovoru za Telegraf, Tea otkriva da je bukirani nastupi do 2025. nisu poremetili, te da na zemlji stoji čvrto, ali da joj je trebalo vremena da sabere utiske nakon koncerta na kom se ježila od momenta kada je kročila na binu.

- Osećaj sreće me je stigao tek kasnije. Prvih dana nisam ni bila svesna. Kada sam se probudila dan nakon koncerta prva pomisao mi je bila: "Ok, a šta ćemo sada?". Sada sam zaista srećna i tek pre par dana sam pogledala video celog koncerta. Trebalo mi je da prođe jedna vremenska distanca i sve vreme sam se ježila. Neke zamerke koje bih za sebe imala, a uvek ih imam... Ne mogu sada ništa da zamerim zato što sam se ježila od prve sekunde do poslednje. Mislim da je to najbitnije u svemu.

  • Koji ti je bio najemotivniji trenutak?

- Bilo ih je više. Dok sam gledala koncert  imala sam osećaj kao da se ne sećam ničega, toliko sam bila pod utiscima. Ali definitivno kada sam pevala peme "Budalo" i "Ne brini majko" i prvi momenat kada sam izašla na binu, kada je krenula ona čuvena sirena. Taj osećaj ne mogu da objasnim.

  • Plakala si ti, a plakala je i tvoja majka koja je najvažnija karika u tvojoj karijeri. Šta je za vas dve predstavljao ovaj koncert?

- Mama mi je čuvala leđa u svakom momentu, bila je i podrška i savetodavac i tehnička podrška i sve što se može zamisliti ja imam u svojoj majci i hvala Bogu da je tako. Tako da je za nas ovaj koncert, bez obzira na sve prepreke koje smo imali, jedna velika pobeda.

  • Iznenađujuće, ali odmah nakon koncerta si ušla u studio i otpočela rad na novom albumu?

- Ja nisam normalna. Imam neku dijagnozu. To je tačno da sam ušla u studio. Ima dosta pesama koje su trebale da budu na ovom albumu sada, međutim, nije bilo mesta i nisam želela da pretrpavam ovaj album i da se onda ne čuje ni jedna pesma kako treba. Živa bih se pojela jer su to sve autorske pesme, moje. S obzirom na to da su pesme "Da si najbolji u krevetu" i "Budalo" dobro prošle, ove sam ostavila i živa bih se pojela da ljudi i njih ne čuju, tako da, da, čuće se na narednom albumu.

  • Kada se ime Tea Tairović pomene prva asocijacija je zarada, Uglavnom se polemiše oko toga koliko si zaradila a koliko uložila u karijeru. Šta ti je važnije od to dvoje?

- Što se ulaganja tiče nekako mi između sebe kada pričamo, ne pričamo o novcu nego o vremenu, o zdravlju. Jer sve ovo kada prođe ništa ne može da ti nadoknadi zdravlje i vreme koje smo uložili u sebe. Drago mi je da se to isplati i da u mom slučaju nije bilo uzalud.

  • Da li si svesna svoje popularnosti i da li te je popularnost promenila?

- Ja imam taj problem ili prednost da u svemu razmišljam. Ja razmišljam o svemu, o svakoj sitnici, o svakom momentu, o svemu što sam  izgovorila. Ja ću i o ovom intervjuu da razmišljam naredna dva sata. To mi ne da negde da poletim, da se uobrazim, nema šanse da se uobrazim. Zato što ja u svemu vidim potencijalni problem, mislim da je to razlog zašto ne razmišljam o popularnosti.

- Ja ga iskreno ne osećam ali nije to loše. To je sportski i to je ok. Koja vodi trenutno ne znam, to je subjektivno. Na svakog ostavljamo drugačiji utisak. Naravno da sam preslušala oba albuma. One su ostale dosledne sebi, meni se lično sviđaju, ja ih privatno slušam. Nemam nikakvu zamerku. Aleksandru znam i privatno, sa obe sam u super odnosima ali poslovno se sve tri međusobno poštujemo.

  • Aleksandra je bila na tvom koncertu. Da li ćeš i ti ići kod nje i da li kod izvođača važi pravilo "došao je i on kod mene pa moram i ja kod njega?

- To je kao kada te neko zove na rođendan ili na slavu. Lepo je da ispoštuješ i tog nekog. Kombinujem, ako ne stignem kod Aleksandre na koncert u Beograd zbog prekookeanske turneje da dođem u Zagreb ili Zetru.

  • Sve si tanja, da li to znači da još nisi stigla da jedeš?

- Pojela sam burek kao što sam želela i ne samo burek nego i porodičnu picu. Toliko sam bila željna, gladne su mi bile oči. Kako mi je bilo posle toga, jedno dva tri dana sam bolovala, jedva sam svarila.

  • Bukirana si do 2025. Da li imaš vremena za ljubav i kako ti se momci udvaraju?

- Evo neka dođe pred nastup. Ja volim da flertujem, ali što se tiče nekih dubljih odnosa trenutno nisam raspoložena za to jer sam fokusirana na posao, ali volim da vidim da u publici neko lepo izgleda. Zašto da ne.

  • Nedavno je u medijima osvanula informacija da si na jednom privatnom slavlju bila u društvu Uroša Račića, reprezentativca Srbije. U kakvim ste odnosima?

- Uroš i ja smo drugovi već sedam godina. Mi se poznajemo odavno. Pevala sam njegovim prijateljima i porodici na jednom savlju, to je moj posao. Naravno, bila sam i kao prijatelj tu, tako da nema ništa više od toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA