Vreme čitanja: oko 1 min.

Stekao je popularnost pesmom "Mambole", pa potpuno nestao sa malih ekrana: Evo gde je i šta radi Cobe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon učešća, snimio je nekoliko singlova, a onda se povukao iz javnosti. Posvetio se porodičnom životu, a danas živi na relaciji Beograd - Berlin

  • 2
Slobodan Batjarević Cobe Printskrin: Youtube/ Grand Koktel Tv Grand

Slobodan Batjarević Cobe pažnju na sebe je privukao 2007. godine kada je učestvovao "Zvezdama Granda". Tada je stekao veliku popularnost, imao je dosta nastupa i njegove pesme su bile hitovi.

Nakon učešća, snimio je nekoliko singlova, a onda se povukao iz javnosti. Posvetio se porodičnom životu, a danas živi na relaciji Beograd - Berlin.

- Nigde nije bolje nego tamo gde si rođen i gde si odrastao. Posle korone sin je odlučio da se preseli u Berlin jer ima mnogo prijatelja tamo. Korona je bila samo kap koja je prelila čašu da se odluči na taj korak. Hvala Bogu super mu je tamo, živi srećno, zdrav je i to je najbitnije - rekao je pevač i dodao:

- Kada sam ja u pitanju živim na relaciji Srbija-Nemačka. Takav način života prati me već dvadeset godina unazad. Ništa se posebno nije promenilo. Deca su mi u Nemačkoj, jedino to je novo, ali je najbitnije da su zadovoljni - kaže Cobe.

U "Zvezdama Granda" je učestvovao zajedno sa Radom Manojlović, Milanom Stankovićem, Milanom Dinčićem Dinčom i mnogim drugim poznatim pevačima.

- Da se skupi cela moja ekipa, tačnije nas sedam finalista, apsolutno bismo oborili sve rekorde i gledanosti i posećenosti. Ponovo bi se napunile hale kao nekad, jer je moja sezona takmičara iz 2007. godine zaista bila jedinstvena. Bilo bi interesantno kada mi svi finalisti svimili novogodišnju pesmu i siguran sam da bi gledaoci voleli da nas ponovo vide zajedno - rekao je Cobe za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Cobe o ulasku u Zadrugu i duetu sa Lunom i Kijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    14. jul 2023 | 08:48

    To bi bilo prava stvar za gledaoce bili su najbolja grupa👍

  • Boban

    13. jul 2023 | 19:32

    Prvaj ti onim tvojima i dosta ti je. Ostavi nas na miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA