Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispovest pevača koji je imao aferu sa Gabrijelom Pejčev: "Rekli su da sam nacionalista jer sam opsovao decu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Toga se i danas stidim - rekao je on

  • 5
Semir Džanković Jovan Joca Stefanović promociju pesme "Odavno" Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Semir Džanković ove godine dobro se plasirao i zauzeo visoko treće mesto, međutim, o njegovom pojavljivanju u Farmi se i danas priča.

On je sada prvi put otkrio čega se najviše stidi.

- To što sam dozvolio da budem toliko izigran, da sam ja jednoj ženi, majci opsovao decu, toga se i danas stidim, izvinio sam se 100 puta javno. To je ta psihološka igra, razočarao sam se u sebe. Dozvolio sam da uđem u raspravu i svađam se sa ženskom osobom. To su novinari iskoristili da ubace nacionalizam - započeo je on, pa dodao:

- Kada sam izašao sa Farme i kada sam video naslove, nije mi bilo dobro. Tada sam shvatio da ljudi nisu gledali koliko su čitali. Prozvali su me nacionalista, i ovakav i onakav, primao sam preteće poruke. Doživeo sam neprijatne situacije na ulici kada sam bio sa ženom i porodicom, lik me prepoznao i krenuo da prebacuje, da ne spominjem sada, daleko bilo.

Podsetimo, Semir je nedavno progovorio i o najtežim porodičnim trenucima.

- Hvala Bogu oboje su sada dobro. To je ta životna borba, ja mlad i ne znam kako sutra, a u tom trenutku imam 50 evra u kući, dvoje male dece, ženu i mamu i tatu koji su bolesni. Nikad duža noć mi nije bila nego ta, razmišljao sam kako ću dalje, šta ću. Tata više ne može da mi pomogne, preko noći sam morao da postanem čovek. Sećam se da je bio utorak i zove me kolega da pita da li sam slobodan sutra da radimo svadbu. Nikada mu to neću zaboraviti, to je za mene bilo kao da mi je neko dao bogatstvo. Tu sam počeo da radim, to je taj gorki dinar. Posle sam imao bendove, bio šef bendova, ali za oca je bio preveliki trošak - rekao je on.

(Telegraf.rs/Nova)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • merhaba jarane

    13. jul 2023 | 23:34

    nisi ti samo psovao decu nego si bio više nego besan i kad jedna zadrugarka pevala srpske rodoljubive pesme.

  • težak

    13. jul 2023 | 23:35

    licemer

  • Vodolijax

    14. jul 2023 | 06:45

    Ja koliko se sećam njemu je smetala srpska himna.......sad se pere a nema potrebe jer Srbi imaju kratko pamćenje.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA