Vreme čitanja: oko 1 min.

"Otkrili su mi autoimunu bolest u 6. mesecu trudnoće": Đokovićeva snajka nije znala sa čime se suočava

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans - rekla je ona

  • 0
Saška Veselinov, Đorđe Đoković Foto: M.M./ATAImages

Supruga Novakovog brata Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković porodila se 22. marta 2023 i na svet je donela sina Aleksandra, međutim nju to nije zaustavilo da niže i poslovne uspehe.

Ona je otkrila da joj nije bilo lako, međutim uživa u svakom minutu svog posla.

- Bilo je izazovno lansirati još jednu kolekciju i odraditi kompletnu kampanju u periodu kad sam postala majka. Godišnjicu brenda proslavila sam 4. jula, a mesecima sam vredno radila kako bih na početku sezone predstavila nove modele i opravdala visoka očekivanja - ispričala je Saška, pa dodala:

- Zaista mogu da kažem da sam prezadovoljna dosadašnjim rezultatima. Srce mi zaigra svaki put kad vidim osmeh klijenata posle kupovine u našem salonu. Velika je privilegija raditi ono što voliš i što te ispunjava. Ja sam u duši kreativac i drago mi je da su ljudi prepoznali tu moju crtu. Vodim se osećajem zahvalnosti, težim uvek ka boljem i mislim da je to ključ uspeha na duže staze.

Saška je otkrila da su se i suprug i ona brzo privikli na tempo života koji diktira beba.

- Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu.

Kako je ispričala, da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće.

- Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao "Hašimoto sindrom". Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života.

(Telegraf.rs/Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA