Vreme čitanja: oko 2 min.

Barbara Bobak: Najveći poraz mi je da zatrudnim pre braka, predbračni ugovor je obavezan, neće mi ništa oteti

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Pa iskreno nisam razmišljala o deci pre braka - rekla nam je ona

  • 2

Pevačica Barbara Bobak već godinama je na estradi, a kako nam je otkrila sreću u ljubavi još uvek nije pronašla.

Ipak, iako je pronađe, Barbara za svog partnera ima posebna pravila.

- Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene - istakla je ona.

Barbara je otkrila i kako bi se nosila sa činjenicom da je ostala trudna pre braka.

- Pa iskreno nisam razmišljala o deci pre braka. Uvek sam govorila, možda su mi moji isprali mozak, ali mislim da bi mi najveći poraz bio da zatrudnim pre braka. Ne zato što to osuđujem, već zato što bi u mojoj glavi to bilo veliko "ali". Da li sam ja ovo morala, i da li sam htela tog čoveka da nije trudnoće, tako da pre braka ne bih volela - rekla nam je ona, pa otkrila kakva su njena očekivanja od partnera:

- Pa pre svega da razume ovaj posao, da bude dobar prema meni, da me ne maltretira psiho-fizički, da se poštujemo, i da dobijem zauzvrat ono što pružam.

Barbara je otkrila i da li je ljubomorna u vezi.

- Nikada nisam bila, to može svaki moj bivši da potvrdi. Umem da budem i histerična i ovakva i onakva, ali ljubomorna ne. Ja sam jako veliki "kontrol frik" i ceo moj bio ritam jako je uticao na moj organizam, i često se dešava da ustanem na levu nogu i tako provedem ceo dan. Umem da nervoziram oko najbitnijih stvari, ili sam najdivnija na svetu ili sam sve suprotno od toga, ja sam takva - otkrila je ona.

- Kad sam neraspoložena ja punim prostoriju negativnom energijom, a kad sam raspoložena punim je pozitivnom. Ja imam neki uticaj na ljude, zato se i bavim ovim poslom, na bini moraš da zadržavaš poglede na sebi - istakla je pevačica.

Šta nam je još Barbara rekla pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    19. jul 2023 | 09:07

    >>Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene Predbračni ugovor ne vredi u Srbiji a ja iz iskustva mogu da kažem da se ovde žene kroz sudske procese čuvaju. Ja sam ostala u stanu bivšeg muža pod kreditom, sud je presudio da je stan pola pola a kredit je njegov (sam ga je potpisao, njegov problem). Alimentacija se skida kroz administrativnu zabranu, za dvoje dece 46% od SVIH primanja (tu je bila borba da ne bude samo od redovnih, pa sam uspela). Tako da samo hrabro, ovde žene vladaju i to treba tako i da ostane!

  • Milivoje vrati se

    19. jul 2023 | 09:04

    Njbokje je srećo da ti ostvariš sama, nema briga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA