Vreme čitanja: oko 1 min.

Breskvica izašla pred 7.000 ljudi i zapevala Đurđevdan: Ponovo na meti publike, a ovog puta su je gađali...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela je na koncertu doživela neverovatnu situaciju

  • 1

Mlada pevačka zvezda Anđela Ignjatović Breskvica nakon neprijatne situacije koju je nedavno doživela na Ušću, publika na koncertu u Vrnjačkoj banji priredila joj je nestvarno iznenađenje.

Naime, ona je u Vrnjačkoj banji nastupila pre nekoliko dana i to pred 7.000 ljudi, koji su uglas pevali njene hitove i mnoge druge koja izvodi.

Breskvica je koncert otvorila pesmom "Đurđevdan", koja je publiku "bacila" u delirijum i sa njom su pevali od početka do kraja ovu numeru.

U jednom trenutku njenog koncerta, ka bini su poletele plišane igračke i buketi cveća, čime joj je publika za razliku od one sa Ušća iskazala veliku ljubav i poštovanje.

Detalje pogledajte u videu na početku teksta.

Nedavno je održala spektakularni nastup na "Belgrade Music Week-u" o kojem se danima pričalo, što zbog spektakla koji je priredila u narodnoj nošnji, ali i zbog neprijatnih situacija koje je doživela na sceni.

Ona je nedavno pred našim kamerama progovorila o ružnom iskustvu sa beogradskom publikom.

- Jako je bilo nezgodno i ružno. Ne bojim se da će to postati trend i nastaviti da se dešava. Na nastup dolazim da publici pevam i da se slikam, da se družim sa njima. Jako sam se iznenadila, bila sam pogođena dva ili tri puta, na mrežama kruži samo jedan snimak. Prvo su me pogodili drvetom u glavu, pa u nogu, pa onda u nos. Videla sam da nisam bila jedina, mislim da su čak svakog izvođača gađali. Mislim da je to jako ružno, da to ne sme da se događa, smatram da je tu organizacija dosta kriva. Dobro, bilo pa prošlo. Što se tiče moje reakcije, smatram da je isto donekle jako ružno da izvođač sada zaustavi nastup i izvedi tog nekog ko je to uradio. Ja to nikada ne bih uradila - napominje ona i dodaje kako takve situacije utiču na izvođača:

(Telegraf.rs)

Video: Breskvica prvi put otkrila detalje o koncertu na kojem je pogođena drvetom u glavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA