Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi detalji gala svadbe Darka Lazića: Fešta u rodnom Brestaču, vo od 700 kila i 500 zvanica, a tu nije kraj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svatovi će doći iz svih krajeva planete, tu će biti i mnoge Darkove kolege

  • 3
Darko Lazić i devojka Katarina Foto: ATAImages/Amir Hamzagic, Tiktok/lazicofficial

Folk pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina organizovaće veliko svadbeno veselje 30. avgusta, a pripreme su već uveliko u toku.

Naime, da pomenuti par ništa ne prepušta slučaju govori i podatak da će na veselju biti navodno 500 zvanica.

Samo usluge restorana će ih navodno koštati oko 25.000 evra, piše "Kurir".

Lazić navodno planira da slavlje nastavi i sutradan u svom selu Brestač, odakle je i njegova supruga.

Folker je sve pripreme prepustio Kaći, a, kako zasad stvari stoje, veselje će biti organizovano najpre u Novom Sadu. Biće ispoštovani svi običaji, a na meniju će prevladavati jela srpske kuhinje - teleća čorba, sarma, kao i svinjsko i jagnjeće pečenje. Poseban specijalitet, kako piše pomenut medij, biće i vo od čak 700 kg.

Svatovi će doći iz svih krajeva planete, tu će biti i mnoge Darkove kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Uroš Živković i mnogi drugi, budući da estrada obožava Lazića.

Par dana pre veselja u Srbiji, Darko i Katarina će se, prema ovim navodima, na večnu ljubav zakleti i pred Bogom u crkvi, i to u najužem krugu porodice i prijatelja. Katarina je za to da se venčaju u crkvi u Austriji, a, ako im se to izjalovi, ispuniće se Darkova želja da to urade u Hramu Svetog Save, u kojem su nedavno i viđeni, kada su se videli sa starešinom Hrama vladikom Stefanom.

Mnogi odavno misle da će Lazić za svoju kumu izabrati koleginicu Andreanu Čekić, sa kojom je godinama blizak, ali to, ipak, neće biti slučaj. Njima će u crkvi kumovati dugogodišnji prijatelji, kako piše gorepomenut portal, sa kojima su se dogovorili oko detalja već posle građanskog venčanja.

Darko će biti u odelu, dok će Kaća imati čak tri venčanice. Dubai će im biti destinacija za medeni mesec, dok je Darko nedavno otkrio da će na svadbi on da peva pesmu za prvi ples, od njegovog kolege Petra Graša, "Je l' ti reka' ko".

Darkova majka Branka se i sama oglasila i potvrdila za pomenuti medij da folker brine o svakom detalju.

Darkova majka Branka se ovim povodom oglasila za isti medij.

- Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav... Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje. Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno - rekla je Darkova mama.

Podsetimo, Darko i Katarina su se građanski venčali 8. decembra 2022. godine u prisustvu svega nekoliko ljudi, a krili su detalje kao zmija noge.

(Telegraf.rs)

Video: Darko Lazić ovako peca ribe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA