Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša učesnica "Parova" pronađena mrtva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njeno beživotno telo pronašli su u bazenu

  • 0
Voljenka Ilić Printskrin: TV Happy

Bivša učenica "Parova" Voljenka Ilić (51) pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, piše "Blic".

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone "Parova", gde je publika imala priliku da je bolje upozna. Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica.

Voljenka Ilić je rođena u Beogradu, u kom je tokom 90 – ih godina harala estardom. Osim karijere manekenke, Voljenka Ilić je bila i veoma poznata dens pevačica i igračica, čiji su hitovi ,,Samo pleši”, ,,Jednom se voli” i ,,Voljena” bili među must – have hitovima na plejlistama brojnih klubova i diskoteka.

U sedmoj sezoni „Parova“ Voljenka je provela osam meseci. U rijalitiju se pokazala kao prava dama koja je bila vrlo elokventna, kulturna i žena koja ima šta da kaže. Nije se ustručavala da priča o svom privatnom i ljubavnom životu koji je bio veoma turbulentan.

Njena životna ispovest gledaoce je prikovala za male ekrane. Neke od njenih najvećih ljubavi, za vreme njenog boravka u rijalitiju, bili su na doživotnoj robiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA