Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva dana se nije javljala, muž poslao da je traže: Detalji tragične smrti Voljenke, sumnja se na samoubistvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađeno je i oproštajno pismo na srpskom jeziku

  • 5
Voljenka Ilić Printskrin: TV Happy

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" i pevačica, Voljenka Ilić (51), pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, piše "Dominikan tudej".

Sumnja se da je Voljenka izvršila samoubistvo, a u kući u kojoj je živela pronašli su i oproštajno pismo na srpskom jeziku, na stolu, pored kog je bio i dnevnik.

- Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka - navodi portal da piše u pismu.

Partner preminule Voljenke Ilić, navodno dva dana nije imao kontakt sa njom, zbog čega je zamolio prijateljicu da je obiđe i vidi šta se dešava.

Drugarica je, videvši da Voljenke nema, obavestila policiju koja je izašla na lice mesta i koja je, posle detaljne pretrage pronašla beživotno telo u bazenu.

Kako piše portal "Internacionale noticias", sudski veštak Mario Sezar Lopez, zadužen za slučaj, utvrdio je da je uzrok smrti gušenje utapanjem.

Navodi se i da su Voljenkine noge bile vezane sivom trakom, kao i da je pronađen crno-plavi konopac za vežbanje na butini. Dva siva i dva plava tega bila su vezana za Voljenkinu glavu, pričvršćena selotejp trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je bio i beli veo.

Iako je slučaj u početku tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje da se možda nešto drugo dogodilo.

Trenutno se sprovodi detaljna istraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA