Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon Parova, promenila je život iz korena: Voljenka Ilić iselila se iz Srbije i delovalo je kao da živi bajku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putem društvenih mreža delila je privatne trenutke na kojima je bila srećna i nasmejana

  • 0
Voljenka Ilić Printskrin: Facebook/VoljenaIlić

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" i pevačica, Voljenka Ilić (51), pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, piše "Dominikan tudej".

Sumnja se da je Voljenka izvršila samoubistvo, a u kući u kojoj je živela pronašli su i pismo na srpskom jeziku, na stolu, pored kog je bio i dnevnik.

Partner preminule Voljenke navodno dva dana nije imao kontakt sa njom, zbog čega je zamolio prijateljicu da je obiđe i vidi šta se dešava.

Njeno beživotno telo pronašli su u bazenu, a Voljenki su noge bile vezane sivom trakom, a dva siva i dva plava tega bila su vezana za njenu glavu, pričvršćena selotejp trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je, kako navode, bio i beli veo.

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja.

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone "Parova". Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica. Nakon učešća u rijalitiju odselila se u Dominikansku Republiku odakle je redovno objavljivala svoje fotografije.

Mnogi su primetili da je tada napravila veliku promenu u svom izgledu, te da je promenila boju kose u plavo.

Na fotografijama Voljenka je pozirala nasmejana, zbog čega nije moglo da se nasluti da ima ikakvih problema koji bi doveli do ovoga.

Često je delila i fotografije kuće i imanja na kojem živi, gde možemo videti i bazen, palme i luksuzni ambijent u kom je živela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA