Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bilo joj je teško, nije bila srećna": Kuma Voljenke Ilić otkrila detalje tragedije u Dominikani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne može da se sabere od bola

  • 0
Voljenka Ilić Foto: Marko Jovanović

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi 7", Voljenka Ilić, pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a njena kuma Dina Drašković, takođe bivša rijaliti učesnica, se oglasila ovim tužnim povodom.

- Voljenka se utopila u bazenu u njihovoj kući, a njen partner je tada bio u Srbiji. Ona je bila sama u Dominkanskoj Republici. Užas! A pre nekoliko dana smo se zadnji put čule. Ne mogu još da dođem sebi šta se zapravo desilo - rekla je potresena kuma Dina Drašković i dodala:

- Voljenka je poslednjih par meseci živela na Dominikani, tamo je imala partnera. Bilo joj je teško, nije bila srećna - rekla je kuma Voljenke Ilić za "Blic".

Telo Voljenke Ilić je otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenja.

Partner preminule Voljenke dva dana nije imao kontakt sa njom, zbog čega je zamolio prijateljicu da je obiđe i vidi šta se dešava.

Drugarica je, videvši da Voljenke nema, obavestila policiju koja je izašla na lice mesta i koja je, posle detaljne pretrage, pronašla njeno beživotno telo u bazenu.

Na mestu tragedija, policija je zatekla i pismo na srpskom jeziku, u kome je navodno napisano:

- Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka - prenosi pomenuti portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA