Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan Marinković o Voljenki Ilić: Izneo šokantne tvrdnje, sumnja da je u pitanju ubistvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mnogo je bila dobra žena, jurila je ljubav po svaku cenu", istakao je on

  • 2
Voljenka Ilić Printskrin: TV Happy

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi 7", Voljenka Ilić, pronađena je mrtva u svojoj rezidenciji u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Njeno beživotno telo nađeno je u bazenu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, a na glavi je nosila beli veo, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenja, a na mestu tragedije, policija je zatekla i oproštajno pismo na srpskom jeziku, koje može ukazati na to da je počinila samoubistvo.

Ova vest potresla je mnoge, a među njima je i Ivan Marinković, koji se oprostio od Voljenke.

- Počivaj u miru Voljenka - napisao je Marinković uz emotikone koji plaču, a zatim je rekao nešto više o bivšoj cimerki.

- U šoku sam! Kakvo samoubistvo...Bila je vezana?! Taj ju je ubio sigurno! Jadna žena, mnogo je dobra bila. Čuo sam da se udala, pa razvela, pa da se nekako snašla tamo u Dominikani... Jao, u šoku sam i dalje. Katastrofa, stalno je jurila ljubav po svaku cenu, poslednje što znam da je otišla tamo sa nekim našim čovekom. Čuo sam da je planirala da se ubije, taj čovek ju je psihički maltretirao i da je htela da pobegne. To je neki matorac iz Beograda. On se vratio za Srbiju, a nju je ostavio tamo. Ne znam, ne mogu da verujem da je u pitanju savršeno samoubistvo, kao da nije mogla da izdrži maltretiranje - rekao je Ivan Marinković za "Republiku".

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković se snimao sa sinom: Mali Željko mu tokom razgovora odbrusio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA