Vreme čitanja: oko 1 min.

U zgradi na Zvezdari gde je živela Voljenka muk! Komšije zatečene: Od njene sestre smo čuli da je dobro živela

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ko zna šta se Voljenki dešavalo tako daleko od svih", pričaju komšije

  • 0
Voljenka Ilić Printskrin: TV Happy

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" i pevačica, Voljenka Ilić, pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici,

Oproštajno pismo može naslutiti na to da je Voljenka počinila samoubistvo, a njene komšije u Beogradu priznaju da su zatečene vešću.

- Znam Voljenku, mislim da nikada ne bi uradila sebi tako nešto. Ona dugo ne živi ovde, ovde joj sestra živi. Baš sam juče videla njenu sestričinu kako se igra ovde u parku sa mojim detetom, nije nam ništa rekla. Ja Voljenku znam površno i znam da je sredila život lepo, ne razumem šta se desilo. Zatečena sam zaista - rekla je za "Blic" komšinica iz zgrade u kojoj živi sestra Voljenke Ilić i gde je bivša rijaliti učesnica nekada živela.

- Upravo sam pročitala u vestima. Voljenka i ja nismo bile bliske, popričale smo usputno dva puta, ali mi je baš žao. Nekada je živela iznad mene u zgradi, pa se odselila sa dečkom. Od njene sestre sam čula da dobro živi, ima para, uživa… Eto, pare ne obezbeđuju sreću. Čudno mi je što njihovi rođaci nisu ništa rekli nikome, oni su dobri ljudi, imaju ćerkicu od oko 7 godina koja se igra sa mojim sinom, dobro je dete, i majka (Voljenkina sestra) je dobra, nikad nisam čula nešto loše za nju. Ko zna šta se Voljenki dešavalo tako daleko od svih, ako se svađala sa dečkom nije imala gde da se vrati, bila je sama u tuđini - rekla je druga komšinica.

Beživotno telo Voljenke Ilić nađeno je u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem.

Iako je slučaj u početku tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje da se možda nešto drugo dogodilo.

Trenutno se sprovodi detaljna istraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA