Vreme čitanja: oko 2 min.

Šok stajling Šakire na Vimbldonu izazvao burne reakcije širom sveta: "Svako drugi bi odmah bio izbačen!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njene fotografije sa tribina objavila je i zvanična stranica Vimbldona, a onda je krenula i žustra rasprava

  • 2
Šakira Shakira Foto: Tanjug/AP

Kolumbijska pop pevačica, planetarno popularna Šakira, prisustvovala je juče teniskom meču između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva.

Naime, ono što je privuklo najveću pažnju je provokativan stajling pevačice, za koji mnogi tvrde da nije primeren za ovakve događaje.

Pevačica je ponela teksas top, raskopčanu košulju i dugu suknju, a sve je upotpunila patikama i malom belom torbom.

Njene fotografije sa tribina objavila je i zvanična stranica Vimbldona, a onda je krenula i žustra rasprava.

Dok jedni smatraju da je ovakav stajling neprimeren za ovako važan sportski događaj, drugima se ipak dopada i ne vide ništa loše u tome.

- "Potpuno neprimeren stajling za ovakav događaj", "Mogla bi jednom da se obuče kao normalna osoba", "Osoba bez stila", "Bilo ko drugi bi bio izbačen sa tribina zbog ovakvog oblačenja", "Lepa i talentovana, ali pogrešno odevena za Vimbldon", "Meni se dopada, stajling je skroz na mestu", "Žena apsolutno ima stila",  "Diva koja bi dobro izgledala i u džaku" - samo su neki od komentara na pomenutoj stranici.

Podsetimo, Šakira se prošle godine rastala posle 12 godina ljubavi, od fudbalera Đerara Pikea, a nedavno je progovorila o odnosu s njim i otkrila da ju je varao - što je bilo presudno za njihov razlaz.

Iako su najpre istakli da ne žele dalje da komentarišu, te da će ostati u korektnim odnosima zbog dece, ubrzo su počeli da isplivavaju skandalozni detalji njihovog odnosa.

Iako se do sada samo nagađalo o tome da li je Đerar bio neveran majci svoje dece, mada je sve upućivalo na to da zaista jeste tako, pevačica je sada otvorila dušu i otkrila sve detalje razlaza sa fudbalerom.

Kako je rekla, da joj je partner neveran saznala je dok joj je otac bio na intenzvnoj nezi, a ona se brinula o njemu.

- Došao je u Barselonu kako bi me utešio nakon što sam bila obuzeta tugom zbog raskida - rekla je pevačica o svom ocu za "People en Español".

- Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj - ispričala je ona dalje i istakla da je sanjala o braku kakav imaju njeni roditelji.

(Telegraf.rs)

Video: Šakira pokazala još jedan talenat: Popularna pevačica kao skejterka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA