Vreme čitanja: oko 1 min.

"Volela je život, ne postoji šansa da se ubila": Prijateljica i bivša cimerka Voljenke Ilić o tragediji

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Toliko je bila specifična i nesvakidašnja osoba...", ističe jedna učesnica Parova

  • 0
Voljenka Ilić Printskrin: Facebook/VoljenaIlić

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" i pevačica koja se proslavila devedesetih godina, Voljenka Ilić (51), pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone "Parova", a u ovom rijalitiju je bila zajedno sa Jovanom Novakov Šmizlom.

Šmizla ne krije šok zbog iznenadne smrti prijateljice iz rijalitija i kaže da nikako ne može da poveruje da je u pitanju samoubistvo, kako su pojedini mediji preneli, jer je Voljenka bila neko ko je jako voleo život.

- U šoku sam... Ona je osoba koja je toliko volela život da ne da se nije ubila...Užas! Vi ne znate koliko je ona volela život, zezanje, muškarce, garderobu, ona je u svemu izvlačila najbolje. Toliko je bila specifična i nesvakidašnja osoba... Tuga - rekla je Šmizla za Srbija Danas.

Podsetimo, Voljenkino beživotno telo navodno je nađeno u bazenu, sa nogama vezanim lepljivom trakom, i tegovima prikačenim za glavu, a na glavi je čak nosila i veo, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su ustanovili da je nesrećna žena umrla od gušenja, odnosno davljenja, budući da je pronađena u bezenu.

Na mestu tragedije, lokalna policija pronašla je i pismo, napisano na srpskom jeziku, u kojem je navodno napisano: "Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA