Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodila se Zolina bivša devojka: Bivša zadrugarka na svet donela devojčicu i sada se svi pitaju samo jedno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po medijima kruži priča da je Lazar otac, ali se zadrugarka o tome nije oglasila

  • 0
Kristina Ina Rajzinger Printskrin: TV Pink

Bivša učesnica "Zadruge", Kristina Ina Rajzinger, postala je majka.

Ina je na svet donela preslatku devojčicu kojoj je dala ime Kajli, a prvu fotografiju bebe objavila je na Instagram profilu.

- Kajli, dobrodošla - poručila joj je novopečena mama u objavi.

Inače, Kristina je već nekoliko dana aktuelna tema, otkako su počele da kruže priče da je otac njenog deteta, potencijalno Lazar Čolić Zola, zbog toga što su tokom trajanja "Zadruge" imali, kako se pisalo, rizične odnose.

Ina se nije oglašavala povodom ovih tvrdnji, jer je bila nadomak samog porođaja, ali očekujemo da će to učiniti u skorijoj budućnosti.

Kristina Ina Rajzinger Printskrin: Instagram/reisingeriina

Kristina Ina Rajzinger bila je pozvana i u emisiju "Narod pita", ali se pred kamerama Pinka nije pojavila upravo zbog trudnoće.

- Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče... Brojim sitno, nadam se da razumeš - glasila je poruka koju je Ina poslala članu produkcije, koji ju je kontaktirao povodom njenog gostovanja u emisiji.

Podsetimo, ona je sa Zolom dugo imala nezaštićeni s**sualni odnos, zbog kojeg su u novembru prošle godine posumnjali da je u drugom stanju. Ona je test za brzo utvrđivanje trudnoće u "Zadruzi" radila 1. novembra, a potom i nedelju dana kasnije - 8. novembra i oba su bila negativna. Međutim, postoji mogućnost da su rezultati tada pokazali takve rezultate ukoliko je u pitanju bila rana trudnoća.

(Telegraf.rs)

Video: Nova blamaža Miljane Kulić: Uvija se uz plejbek, krišti, ljudi je šokirano gledaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA