Vreme čitanja: oko 3 min.

Matora upoznala Anitinog sina: Evo kako je protekao prvi susret, Jovana pokazala kako se snalazi u ulozi majke

Vreme čitanja: oko 3 min.

Obe su podelile emotivan trenutak na društvenim mrežama

  • 16

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u brak 11. jula na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, gde su dozvoljeni istopolni brakovi.

One se nakon intimne ceremonije provele još jedan dan u luksuznoj vili na primorju, a zatim su se na kratko razdvojile, kako bi svaka bila sa svojom porodicom.

To nije trajalo dugo, pa su se već danas spojile i to predivnim povodom. Matora je došla da upozna Anitinog sina.

Emotivni trenutak Jovana je odmah podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, kada je objavila kratak snimak kako uživa u društvu dečaka.

Koliko vidimo, njih dvoje se nalaze u prodavnici opreme za mobilne telefone, a Anitin sin je, dok ga je Jovana grlila, jeo sladoled i smeškao se.

Nakon toga, Matora se poigrala sa dečakom, kada mu je dala tablet i zajedno sa njim igrala igrice.

Isti snimak objavila je i Anita na svom profilu, pa pretpostavljamo da je susret njih dvoje prošao odlično, a Matora se sjajno snalazi u ulozi maćehe. Anitin sin je jako mali, pa ne može biti svestan trenutne situacije.

Kada se prijavljivala za "Zadrugu" prošle godine, Stanojlovićeva je u profilu rekla da njen sin ima samo dve godine i da ulazi kako bi se borila za njega.

- Ja sam Anita Stanojlović, dolazim iz Kruševca i imam 19 godina. U rijaliti ulazim kako bih zaradila novac i detetu nešto obezbedila. Dete ima dve godine, supruga nemam, naš odnos se završio pre nego što sam saznala da sam trudna. U vezi je bilo fizičkog nasilja, ali ga nisam prijavila policiji. Majka me je podržala i njeno mišljenje mi je bitno, a otac ne živi sa mnom. Radim u privatnoj firmi, profesionalno šminka i radim nokte - otkrila je Anita Stanojlović tada, a na njen rođendan u "Zadrugu" je stiglo pismo od majke, koja je pričala o tome kako Anitin sin provodi dane bez mame.

- Cici moj srećan ti rođendan, da si živa i zdrava još 100 godina. Prvi put i ovako dugo odsutna i prvi put ti ovako čestitam rođendan. Svi te puno volimo, pozdravljamo i jedva čekamo da te vidimo. Prošlo je ni dva meseca, a kao da su dve godine, puno nam fališ i nedostaješ. Ruri je dobro, ima svu našu ljubav i pažnju, puštam ga povremeno da te gleda na tv-u, ne plače, srećan je kad te vidi i samo viče mama. U početku je ponavljao kao papagaj kad te vidi "Luda mama, mama luda". To je ujka naučio. Zlatan je, predivan je i još se nijednom nije zaplakao. Nemoj da brineš. Budi jaka, budi svoja i čuvaj se. Malo se opameti i ne radi stvari koje ti ne priliče. Seti se zbog čega si ušla i mani se gluposti. Ušla si da sebi i svom detetu obezbediš bolju i lepšu budućnost, nemoj to nikada da smetneš sa uma. Previše si naivna i iskrena za taj svet tamo, svako gleda sebe i svoje namere, pa počni već jednom i ti da gledaš sebe samo i ne dozvoli da te ponižavaju. Pokaži zube svima i ne daj na sebe. Slatkiše podeli sa dragim ljudima, napisala sam u ceduljici, a kikiriki i pahulje su za Miću. Pozdravi ih sve i voli te Aleksej i voli te majka naviše na svetu - pisalo je u pismu tada.

(Telegraf.rs)

Video: Matora upoznala Anitinog sina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVRK

    16. jul 2023 | 12:50

    UZAS!

  • Pp

    16. jul 2023 | 12:54

    Čas je muž, čas majka... Jadno to dete. A neradnivi u najbesmislenijoj službi u Srbiji tzv. Socijalnoj službi ćute i primaju ogromne pare nizašta.

  • Mišel

    16. jul 2023 | 13:00

    Zlo i naopako.Došlo vreme da se ne zna ko je otac a ko majka.Vreme je izgleda za veliko pospremanje ove jadne zemaljske grudve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA