Vreme čitanja: oko 1 min.

Matora oduševila Anitinog sina skupim poklonom: Kupila mu "igračkicu" od 100.000 dinara i odmah se pohvalila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije štedela novac

  • 1

Bivša zadrugarka Anita Stanojlović danas je stigla u Beograd kod svoje supruge Jovane Tomić Matore, a sa njom je došao i njen sin Aleksej.

Matora je odmah "preuzela" dečaka i odvela ga u provod, ali bez mame. Anita je za to vreme ostala u Jovaninom stanu u Beogradu, odakle se uključila uživo putem Instagrama i rekla:

- Jovana je u gradu, ja sam kod nje u stanu, tačnije, u našem stanu. Ne izlazim iz kuće, vidite da sam stalno u kući, napolju je pakao, zato i ne izlazim, a oni su otišli do grada - rekla je Anita koja je otkrila da će neko vreme svi biti zajedno u Beogradu a i za nje možemo videti da je već prenela neke igračke za Alekseja.

Za to vreme, Anitina supruga i njen sin otišli su u prodavnicu tehničke opreme, gde je Matora rešila da iznenadi dečaka.

- Kupili smo tablet - pohvalila se na Instagramu Tomićeva, koja je slikala malog Alekseja radosnog, sa novim poklonom. Koliko vidimo na fotografiji, u pitanju je Ipad, čija cena iznosi oko 100.000 dinara.

Jovana ga je takođe snimila kako se igra na novoj, skupoj "igračkici", a zatim su zajedno otišli na ručak.

Nema sumnje da je Jovana prihvatila Alekseja kao da je njen sin i da se prema njemu ophodi kao prava mama.

(Telegraf.rs)

Video: Matora upoznala Anitinog sina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA