Vreme čitanja: oko 1 min.

Lova viri i iz rupe ispod struka, a muškarci pred njom kleče! Rada napravila šou na slavlju, evrići samo lete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci su doslovno pali na pod

  • 2

Folk zvezda Rada Manojlović napravila je pravu feštu na jednom slavlju.

Na snimcima koji su se pojavili na Instagramu njene rođene sestre, koja joj je ujedno i menadžerka, vidimo da Rada nije mogla da drži novčanice u jednom trenutku.

Manojlovićevu su obasipali evrima i dinarima sa svih strana, a pravi haos nastao je kada je pevačica zapevala hit "Igraj mala na colove".

Muškarci su doslovno pali na pod, klečali ispred Rade i kitili je u delu haljine koja je bila otvorena u delu kod struka, a novčanice su se samo nizale.

Snimak veselja pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, Rada Manojlović nedavno je odlučila da napravi ozbiljne promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku.

Ona se tim povodom oglasila za medije i istakla da je konačno srećna kada ide na nastupe.

- Bilo je lepo u Minhenu na nastupu. Trebalo je da pevam sa Jovanom Perišićem ali se on razboleo. Pripremam svašta, sad radim za sebe, ne za drugog i imam vetar u leđa. Sa sestrom radim. Ranije sam išla na nastupe umorna, a sad sam srećna - započela je Rada, pa otkrila zbog čega je odlučila da promeni menadžera.

- Što se tiče poslovnog odnosa, trajao je 15 godna i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna jer verujem ljudima. Došla sam do te granice, da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Sitno, sitno, sitnije: Rada Manojlović zavrckala, pa zamalo da ostane bez suknje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOKI

    17. jul 2023 | 06:20

    Mene je blam !! gasi te ovo !!

  • Džontra

    17. jul 2023 | 09:04

    Realno jedan od najiskreniji načina kako zaraditi novac. Dobrovoljno ti daju novac za posao za koji si već plaćen, još im je drago i vesele se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA