Vreme čitanja: oko 1 min.

Sorajina sestra prirodnom lepotom baca sve pod noge: Zakopčana do grla sa minimalno šminke, mreže "gore"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Starleta je sestri javno uputila čestitke

  • 1
Soraja Vučelić Foto: Instagram/sorajavucelic

Starleta Soraja Vučelić svojim izgledom uvek je bila u centru pažnje, a sada je osvanula i fotografija njene sestre koja je pravi primer prirodne lepote.

Soraja nikada nije krila da je dosta ulagala u svoj izgled, te su za njen sadašnji izgled većinom zaslužne plastične operacije, međutim, starleta je slikom sestre pokazala da joj je lepota ipak u genima.

Starleta je sestri javno uputila čestitke, a mlada lepotica je pozirala zakopčana do grla i sa minimalno šminke.

Komentari u vidu pohvala su prštali, a jasno je da iako je Soraja korigovala neke stvari na sebi, one ipak liče.

Podsetimo, Soraja je nedavno progovorila i o porodičnom životu.

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan - počela je starleta i tada se dotakla proširenja porodice:

- Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica - rekla je za "Premijeru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA