≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica iz osvete objavila Anitinu sliku na kojoj je kao od majke rođena: "Navali narode!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo Anita sigurno nije očekivala

  • 1
Sandra Čaprić  Anita Stanojlović Foto: Instagram/sandra_capric, Kobra

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić zaratila je sa Anitom Stanojlović zbog Jovane Tomić Matore, a sada je zadala novi udarac.

Nakon što je Anita objavila prepisku u kojoj je žestoko zamerila Sandri to što je Matoroj provokativnom fotografijom čestitala venčanje, pevačica je objavila još jednu sliku, ali ovog puta ne njenu.

Svima je dobro poznata scena iz Zadruge kada se Anita presvlačila, te su njene nage grudi bile u prvom planu, pa je Sandra odlučila da fanove podseti na tu scenu objavivši fotografiju zadrugarke na kojoj je kao od majke rođene.

- Navali narode, još malo dajke radodajke - napisala je Čaprićka.

Pre nego što ih je objavila, ona se obratila svojim pratiocima.

- Dragi moji, ne želim da spominjem Matorine bivše devojke koje su moralne gromade. Ova seljančura koja je blam za ženski rod i majku, ološ jedan neopevani. Ja sam Matoroj dala roze sat koji je meni kupio rođeni brat dok sam bila u "Zadruzi". To je za mene amanet. Htela sam da joj čestitam svadbu, ološ mi piše uvredljive poruke i želim da pokrenem tužbu. Pokrenuću sve žive za ovu stoku da me ostavi na miru - poručila je Sandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    17. jul 2023 | 17:16

    Kao pevacica trebalo bi da zna kako se treba ponasati jer je donekle i javna licnost. Tako je prosta, neotesana, dno dna. Nikad je ne bih angazovala da je i jedina. Bitno je i kakva je osoba. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA