Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je nova voditeljka Zadruge! Upoznajte fatalnu Mašu - ostaćete u čudu kad čujete koliko ima godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Produkcija saopštila da ćemo je od septembra gledati u rijalitiju

  • 3
Zadruga 7 Elita Foto: Shutterstosk, Instagram/zeljkomitrovic

U kuhinji ružičaste televizije krčka se nešto do sada neviđeno na našim prostorima, a osim brojnih noviteta u samom rijaliti formatu ''Elita'', dolaze i brojna druga osveženja.

Ono što je novo jeste to da u provereni voditeljski tim ''Zadruge'' koji čine Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i Ivana Šopić, stiže pojačanje, Maša Mihailović.

Ona će pleniti svojom lepotom i harizmom, a takmičare će rešetati opasnim pitanjima.

Maša ima 21 godinu, rođena je u Beogradu i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Iako veoma mlada, Maša ima iza sebe bogato novinarsko iskustvo u medijima, a spremna je i da posvećenim radom i angažovanjem gradi svoju uspešnu TV karijeru.

- Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ''Elite'' i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja - poručila je nova voditeljka TV Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Trenutak proglasenja pobednika Zadruge 6: Aleksandra vrisnula i pala na pod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojvođanski 90

    17. jul 2023 | 16:18

    Tipična, prosečna devojka po ničemu specijalna, jedinstvena, ni malo simpatična... Pogledajte recimo hrvatsku voditeljicu Maju Ciglenečki ona ima sve lice i oči koji se pamte a ovo je obična kopija evo ja vas pitam koja je razlika između Maše i Ksenije Bujišić?

  • Miss

    17. jul 2023 | 16:01

    Ma ziv nisam bio. 2 grama mozga da ima, zanematila bi pare. To, da je vodila zadrugu na toj nazovi televiziji, pratice je ceo zivot.

  • Ris

    17. jul 2023 | 19:54

    Elita🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA