Vreme čitanja: oko 1 min.

Matora postala pravi "tata": Šokiraćete se kad vidite gde je odvela Anitinog sina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je objavila kako Anitin naslednik uživa

  • 2
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović / Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora uživa u svakom trenutku sa naslednikom njene supruge, Anite Stanojlović.

Anita se nedavno uselila u Matorin stan u Beogradu i od tada se ne razdvajaju, a povela je i svog sina.

Jovana mu je prvo kupila tablet, igra se sa njim, a sada ga je odvela i na pedikir, što je i ovekovečila na društvenoj mreži Instagram.

Ona je objavila kako Anitin naslednik uživa i oduševila sve, ali i poprilično šokirala pratioce, uzevši u obzir da je zadrugarkin sin jako malo.

Podsetimo, bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora stupila je u gej brak sa Anitom Stanojlović, 11. jula 2023. godine, u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu.

Anita i njen sin Aleksej juče su došli u Beograd i tu će biti do daljnjeg. Kako je Stanojlovićeva otkrila, to je sada njihov zajednički dom.

- Jovana je u gradu, ja sam kod nje u stanu, tačnije, u našem stanu. Ne izlazim iz kuće, vidite da sam stalno u kući, napolju je pakao, zato i ne izlazim, a oni su otišli do grada - rekla je Anita u lajvu na Instagramu, dok je bila sama kod kuće, a iza nje smo mogli da vidimo da je već prenela neke igračke za dečaka.

Matora je, odmah nakon što stigli u Beograd, uzela dečaka i odvela ga u šoping, a zatim u šetnju u parkić i na ručak. Tom prilikom kupila mu je skupoceni tablet.

- Kupili smo tablet - pohvalila se na Instagramu Tomićeva, koja je slikala malog Alekseja radosnog, sa novim poklonom. Koliko vidimo na fotografiji, u pitanju je Ipad, čija cena iznosi oko 100.000 dinara.

Nema sumnje da se Matora odlično snalazi u ulozi majke, a Aleksej je, sudeći prema ovome što vidimo na društvenim mrežama, oduševljen njom.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se Matora ponaša prema Anitinom sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA