Vreme čitanja: oko 1 min.

"Velike zvezde su mi govorile da moram da imam Rolex i Šanel, po ceni da nemam šta da jedem"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Mnogi su podlegli pritisku okoline - rekla je ona

  • 1
Radmila Rada Manojlović Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović već 16 godina je na estradi, te se suočila sa brojnim izazovima.

Ona je otkrila da nije bilo lako da se odupre pritiscima na estradi.

- Mnogi su podlegli pritisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodromu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se uklopim u kalup - rekla je ona.

- Ovo na meni je sa neke stranice poručeno, ne košta ni 2.000 dinara. Stvari ne nose mene, nego ja stvari, i meni je bitno kako se ja osećam - iskrena je pevačica koja priznaje da se iz inata nikada nije promenila zbog čega joj je danas drago.

- Ja sam čak i iz inata radila te stvari. Ne mogu ljudi da te vole samo zbog izgleda, ako te zavole zbog tvoje unutrašnjosti, ti ćeš trajati zauvek. Ja ne mogu da zamislim taj pritisak da ljude moram da pridobijam ljude garderobom – ispričala je u emisiji "150 minuta".

Inače, Rada Manojlović je nedavno napravila ozbiljne promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СрбIN

    18. jul 2023 | 14:33

    Зато ти певаш из душе и пријатно изгледаш, а оне силиконске и скупо одевене(попут Карлеуше) вриште и препуне су комплекса јер, то што је вештачко почиње брзо да се распада...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA